• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang, 125cc, ΕΔ2: o Terol στην κορυφή
Ο Θανάσης Σίσσης ήταν 30ος
Νέα 21/10/2011 - 11:19

Ο Νicolas Terol (Bankia Aspar) επανήλθε στην κορυφή της κατηγορίας στις δεύτερες ελεύθερες δοκιμές της Sepang. Mε χρόνο 2'13.864 ήταν ταχύτερος όλων στη διαδικασία και βελτίωσε σημαντικά την επίδοσή του συγκριτικά αυτόν που είχε σημειώσει στις πρώτες δοκιμές (2:15.012). 

Δεύτερος ήταν ο Sandro Cortese (Intact Racing Team Germany) ο οποίος ήταν κατά 0.622 δευτερόλεπτα πίσω από τον Terol. Θυμίζουμε ότι ο Cortese ήταν ο ταχύτερος στις πρώτες δοκιμές.

 

Στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Efren Vazquez (Avant-AirAsia-Ajo), ο οποίος βελτίωσε τον χρόνο του κατά περίπου 1.5 δευτερόλεπτα, στην τέταρτη ο Hector Faubel (Bankia Aspar), ενώ πέμπτος ήταν ο Johann Zarco (Avant-AirAsia-Ajo) έχοντας διαφορά 1.096 δευτερόλεπτα από τον Terol, τον βασικότερο αντίπαλό του.

 

Στην έκτη θέση ήταν ο Danny Kent (Red Bull Ajo Motorsport) και στην έβδομη ο Maverick Vinales (Blusens by Paris Hilton Racing) o οποίος αν και βελτίωσε τον χρόνο του συγκριτικά με το πρωί (τοπική ώρα) δεν κατάφερε να ανέβει ψηλότερα στην κατάταξη.

Τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Luis Salom (RW Racing GP), που επανήλθε από την πτώση του στις πρώτες δοκιμές, Adrian Martin (Bankia Aspar) και Jonas Folger (Red Bull Ajo Motorsport).

 

Ο Θανάσης -Arthur- Σίσσης ήταν 30ος στις δεύτερες δοκιμές και σημείωσε χρόνο 2'19.389 ενώ στις πρώτες είχε επίδοση 2'21.124.

 

Δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας.

Επόμενο άρθρο »

Sepang Moto2 ΕΔ2: Ο Bradl επανήλθε

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang ΕΔ1: 4 Honda στις 4 πρώτες θέσεις

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα