• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
P.I. 125cc EΔ2: Και πάλι Cortese
Ήταν ξανά ταχύτερος όλων
Νέα 14/10/2011 - 07:45

Οι δεύτερες ελεύθερες δοκιμές των 125cc στην Αυστραλία ήταν μια επανάληψη των πρώτων, αναφορικά με την κατάταξη των δύο πρώτων αναβατών. Έτσι, ο Sandro Cortese (Intact-Racing Team) ήταν και πάλι ο γρηγορότερος αναβάτης σημειώνοντας χρόνο 1:38.530 που ήταν ταχύτερος από αυτόν που έκανε νωρίτερα (1:38.805).

Στην δεύτερη θέση ήταν και πάλι ο Nicolas Terol (Bankia Aspar) με διαφορά 0.178 δευτερόλεπτα, o οποίος επίσης βελτίωσε τον χρόνο του σε σχέση με το πρωί (τοπική ώρα) κατά περίπου δύο δέκατα του δευτερολέπτου. Να σημειώσουμε ότι οι δύο αυτοί αναβάτες ήταν οι μόνοι που «κατέβηκαν» το 1:39.000.

 

Τρίτος ήταν ο Johann Zarco (Avant-AirAsia-Ajo) και τέταρτος ο Adrian Martin (Bankia Aspar) οποίος βελτίωσε τον χρόνο του σημαντικά, περίπου επτά δέκατα του δευτερολέπτου. Στην πέμπτη θέση ήταν ο Alberto Moncayo (Team Andalucia Banca Civica) ενώ στην έκτη ο Jonas Folger (Red Bull Ajo MotorSport).  

 

Έβδομος ήταν ο Hector Faubel (Bankia Aspar) που δεν κατάφερε να βελτιώσει τον χρόνο του, όγδοος ο Danny Kent (Red Bull Ajo MotorSport), ένατος ο Luis Salom (RW Racing GP) και δέκατος ο Efren Vazquez (Avant-AirAsia-Ajo).

 

Σε ό,τι αφορά τις πτώσεις, ο Maverick Vinales (Blusens by Paris Hilton Racing) είχε μια έξοδο και έπεσε χωρίς να πάθει κάτι. Όμως η μοτοσυκλέτα του έπαθε ζημιά και δεν μπόρεσε να συνεχίσει στη διαδικασία. Επίσης, πτώση είχε και ο Danny Webb (Mahindra Racing) ο οποίος ξαναμπήκε στην πίστα αφού πρώτα είχε χάσει το περισσότερο χρονικό διάστημα αυτής.

 

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα κάνοντας κλικ στο παρακάτω συνοδευτικό αρχείο.

Επόμενο άρθρο »

P.I. ΕΔ2: Stoner – Simoncelli, πιο αργή η πίστα

« Προηγούμενο άρθρο

P.I. Moto2 ΕΔ1: Πρώτος ο Bradl

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA