• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
P.I. Moto2 ΕΔ1: Πρώτος ο Bradl
Σε μια επεισοδιακή διαδικασία
Νέα 14/10/2011 - 05:44

Οι πρώτες δοκιμές της Moto 2 στο Phillip Island είχαν επεισοδιακό χαρακτήρα καθώς οι πρωταγωνιστές της κατηγορίας είχαν τις άτυχες στιγμές τους. Ταχύτερος των δοκιμών ήταν ο Stefan Bradl (Viessmann Kiefer Racing) ο οποίος σημείωσε χρόνο 1:34.039.

O Γερμανός οδηγός έδειξε τις προθέσεις του από την αρχή της διαδικασίας καθώς προηγούταν από τους πρώτους γύρους, όμως έπεσε λίγα δευτερόλεπτα πριν αυτή ολοκληρωθεί, χωρίς να πάθει κάτι.

 

Δεύτερος ήταν ο Alex De Angelis (JiR Moto2) ο οποίος όμως είχε διαφορά 0.930 δευτερόλεπτα πίσω από τον Bradl, που είναι σημαντική για την κατηγορία και τον έντονο ανταγωνισμό που επικρατεί σε αυτή. Τρίτος βρέθηκε ο Mika Kallio (Marc VDS Racing Team) και τέταρτος ο Claudio Corti (Italtrans Racing) με διαφορά μόλις 0.007 δευτερόλεπτα πίσω από τον Φινλανδό αναβάτη.  

 

Στην πέμπτη θέση βρέθηκε ο Mattia Pasini (Ioda Racing Project), εμπρός από τον Andrea Iannone (Speed Master) που ήταν έκτος. Τη δεκάδα ολοκλήρωσαν οι Anthony West (MZ Racing), Scott Redding (Marc VDS Racing), Mike di Meglio (Tech 3 Racing) και Michele Pirro (Gresini Racing Moto2).

 

Ως τώρα θα παρατηρήσατε την απουσία του Marc Marquez (Team CatalunyaCaixa Repsol) από την κατάταξη. Ο Ισπανός οδηγός, ο οποίος προηγείται στην βαθμολογία της κατηγορίας, έπεσε δύο φορές κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Η πρώτη ήταν μόλις στον τέταρτο γύρο. Κατάφερε να ξαναμπεί στην πίστα μόλις στο τελευταίο λεπτό όμως στην προσπάθειά του να κάνει έναν καλό χρόνο συγκρούστηκε με τον Ratthapark Wilairot (Thai Honda Singha-SAG) και δεν τα κατάφερε.

 

Άτυχες στιγμές είχαν επίσης οι Simone Corsi (Ioda Racing Project) και Yonny Hernandez (Blusens-STX) oι οποίοι έπεσαν με μεγάλη ταχύτητα χωρίς να πάθουν κάτι ευτυχώς, ενώ ο Xavier Simeon (Tech 3 B) είχε μια έξοδο αλλά κατάφερε να ξαναμπεί στην πίστα.  

 

Δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας.

Επόμενο άρθρο »

P.I. 125cc EΔ2: Και πάλι Cortese

« Προηγούμενο άρθρο

Αυστραλία 125cc ΕΔ1: Ο Cortese επικεφαλής

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA