• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: «Η όγδοη θέση δεν είναι καλή»
Παραδέχτηκε ότι η Ducati χρειάζεται δουλειά ακόμα
Νέα 30/09/2011 - 16:09

Ο Valentino Rossi ήταν 10ος και 8ος στις πρώτες και τις δεύτερες ελεύθερες δοκιμές του Motegi, αντίστοιχα. Σε ό,τι αφορά τη χρονική διαφορά από τον πρώτο, ο Ιταλός αναβάτης της Ducati ήταν κατά 1.378 δευτερόλεπτα πιο αργός από τον Casey Stoner το πρωί (τοπική ώρα) και κατά 1.185 δευτερόλεπτα από τον Dani Pedrosa το απόγευμα, αντίστοιχα. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο Rossi σημείωσε χρόνο 1:48.406 στην πρώτη διαδικασία και 1:47.975 στη δεύτερη.

 

Παρά το γεγονός ότι ο Rossi μείωσε τον χρόνο του, ο Ιταλός πολυπρωταθλητής δεν έμεινε ικανοποιημένος καθώς δήλωσε ότι εξαιτίας του νέου αλουμινένιου πλαισίου της μοτοσυκλέτας του, το οποίο σχεδιάστηκε στην Μπολόνια και κατασκευάστηκε από την Βρετανική FRT, χάνει 0.3 δευτερόλεπτα σε κάθε τμήμα της πίστας, συγκριτικά με τον πρώτο.

Ο «Vale» τόνισε χαρακτηριστικά:

«Σήμερα δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο, παρότι το απόγευμα βελτίωσα το χρόνο μου και το στήσιμο της μοτοσυκλέτας. Όμως ακόμα πρέπει να λύσουμε κάποια προβλήματα και είμαι πίσω από τον Nicky (Hayden) που έκανε καλούς χρόνους. Στον τελευταίο γύρο, το απόγευμα, έχασα χρόνο όταν συνάντησα εμπρός μου τον (Kousuke) Akiyoshi, διαφορετικά θα μπορούσα να είμαι δύο ή τρία δέκατα ταχύτερος. Όμως παραμένουμε περίπου ένα δευτερόλεπτο πίσω από τον πρώτο και αύριο θα προσπαθήσω να τον πλησιάσω περισσότερο.

Το απόγευμα αλλάξαμε το στήσιμο της μοτοσυκλέτας, είχαμε καλύτερη πρόσφυση πίσω, οδήγησα καλύτερα και είχα καλύτερη αίσθηση από την μοτοσυκλέτα, καλύτερη από την Αραγονία. Το νέο πλαίσιο, επίσης, μου δίνει καλύτερη αίσθηση στο φρενάρισμα και την είσοδο της στροφής. Στην Αραγονία ήταν καταστροφικά για εμάς επειδή ποτέ δεν βρήκαμε την απαραίτητη πρόσφυση πίσω. Στο Motegi αλλάξαμε την κατανομή του βάρους στην μοτοσυκλέτα, με το περισσότερο να μεταφέρεται εμπρός και να έχω καλύτερη επιτάχυνση. Ελπίζω να τα πάμε καλύτερα αύριο.»

Επόμενο άρθρο »

Motegi 125cc ΕΔ3: Ξανά πρώτος ο Terol

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Ito δηλώνει ευχαριστημένος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα