• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Motegi 125cc ΕΔ3: Ξανά πρώτος ο Terol
Κινήθηκε ταχύτερα από χτες
Νέα 01/10/2011 - 04:39

O Nicolas Terol (Bankia Aspar) ήταν και πάλι επικεφαλής των αναβατών της μικρής κατηγορίας στις τρίτες ελεύθερες δοκιμές του Motegi και έθεσε υποψηφιότητα για την pole position αργότερα. Ο χρόνος του Ισπανού αναβάτη ήταν 1:58.673 και ήταν ο μόνος που «κατέβηκε» το 1:59.000.

 

Πίσω του βρέθηκε ο Johann Zarco (Avant-AirAsia-Ajo) με διαφορά 0.412 δευτερόλεπτα. Στην τρίτη θέση ήταν ο Alberto Moncayo (Andalucia Banca Civica) που έκανε μια καλή προσπάθεια και στην τέταρτη ο Hector Faubel (Bankia Aspar).

Πέμπτος ήταν ο Maverick Vinales (Blusens by Paris Hilton Racing) ο οποίος σημείωσε χρόνο 1:59.190, επίδοση που είναι καλύτερη από αυτή που έκανε χτες, στις δεύτερες ελεύθερες δοκιμές (1:59.273), όπου ήταν πρώτος. Βλέπουμε δηλαδή ότι οι αναβάτες κινήθηκαν πιο γρήγορα.

 

Έκτος ήταν ο Jonas Folger (Red Bull Ajo Motorsport) ενώ τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Luis Salom (RW Racing GP), Adrian Martin (Bankia Aspar), Sandro Cortese (Intact Racing Team Germany) και Efren Vazquez (Avant-AirAsia-Ajo) ο οποίος είχε διαφορά 1.364 δευτερόλεπτα από τον πρώτο. Να σημειώσουμε ότι ο Danny Webb (Mahindra Racing) είχε μια πτώση αλλά δεν έπαθε κάτι από αυτή.

 

Στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά.

Επόμενο άρθρο »

Japan ΕΔ3: Stoner & Honda κυρίαρχοι, πιο κοντά ο Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

Φωτογραφικό: Motegi, 1η ημέρα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα