• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano 125cc EΔ1: Eπικεφαλής οTerol
Άρχισε δυνατά από το πρωί
Νέα 02/09/2011 - 11:38

Έπειτα από την νίκη του στην Ινδιανάπολη, ο Nicolas Terol (Bankia Aspar) έδειξε τις προθέσεις του και για το Misano. Ο Ισπανός αναβάτης σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στις πρώτες ελεύθερες δοκιμές και έδειξε να είναι σε καλή κατάσταση. Να πούμε ότι η θερμοκρασία στην πίστα ήταν 30 βαθμοί Κελσίου και οι συνθήκες πολύ καλές.

 

Στη δεύτερη θέση ήταν ο Efren Vazquez (AirAsia-Ajo) με διαφορά 0.172 δευτερόλεπτα πίσω από τον Terol και τρίτος ο Maverick Vinales (Blusens by Paris Hilton Racing). Δηλαδή, βλέπουμε μια Ισπανική κυριαρχία στην πρώτη τριάδα.

 

Τέταρτος ήταν ο Johann Zarco, ο ομόσταυλος του Vazquez, με διαφορά 0.400 δευτερόλεπτα πίσω από τον πρώτο, πέμπτος ο Alberto Moncayo (Banca Civica Andalucia) και έκτος ο Danny Kent (Red Bull Ajo Motorsport).  

Τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Hector Faubel (Bankia Aspar), Jonas Folger (Red Bull Ajo Motorsport), Adrian Martin (Bankia Aspar) και Miguel Oliveira (Team Andalucia Banca Civica). Nα σημειώσουμε ότι ο Τσέχος Miroslav Popov (Ellegi Racing), ο οποίος μετέχει ως έκτακτος οδηγός, ήταν 18ος και ο Ιταλός Kevin Calia (MGP Racing), ο οποίος επίσης μετέχει ως έκτακτος οδηγός, ήταν 19ος.

 

Δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά στο συνοδευτικό αρχείο, στο κάτω μέρος της σελίδας.

Επόμενο άρθρο »

Misano ΕΔ1: Stoner & Spies ξεκίνησαν δυνατά

« Προηγούμενο άρθρο

H ιστορία της Honda σε εικόνες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA