• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Dovizioso στην Honda LCR;
Για το 2012, ενόψει των περικοπών
Νέα 01/09/2011 - 13:57

Όπως έγινε γνωστό, ο Andrea Dovizioso ίσως βρεθεί στην ομάδα της Honda LCR την επόμενη χρονιά. Ο Ιταλός αναβάτης είναι πιστός στο HRC για περίπου μία δεκαετία, όμως η οικονομική κρίση αναγκάζει τους υπεύθυνους να περικόψουν μία θέση στην ομάδα.

 

Ο μάνατζερ του Dovizioso έχει συνομιλήσει ήδη με ανθρώπους της Tech 3 και της Suzuki, αλλά ο οδηγός δεν είναι πρόθυμος να πάει στην δεύτερη επειδή ακόμα δεν έχουν ανακοινώσει τι θα κάνουν την επόμενη χρονιά.

Ένα ακόμα σενάριο είναι να πάει ο Dovizioso στην Ducati αλλά αυτό μπορεί να αποβεί κακό για την καριέρα του καθώς, ως τώρα, οι μοτοσυκλέτες της Ιταλικής εταιρείας δεν είναι ανταγωνιστικές (με εξαίρεση την πορεία του Stoner).  

 

Πάντως οι άνθρωποι του HRC ζήτησαν από τον Lucio Cecchinello (Honda LRC) να πάρει τον Dovizioso στην ομάδα και –παρότι η μοτοσυκλέτα δεν θα είναι 100% εργοστασιακή– υποσχέθηκαν να την αναβαθμίζουν συχνά μες την χρονιά. Από την μεριά του, ο Cecchinello δήλωσε ότι προσπαθεί να οργανώσει την ομάδα για την έλευση του Dovizioso σε αυτή αλλά ξεκαθάρισε ότι μια τέτοια ενέργεια απαιτεί περισσότερα χρήματα απ’ όσα έχει προς το παρόν.

Επόμενο άρθρο »

Οι αριθμοί πριν το Misano

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Edwards αποχωρεί από την Tech 3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA