• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ατυχία στην Yamaha
Δεν τα κατάφεραν όπως ήθελαν
Νέα 29/08/2011 - 10:00

Στην Yamaha μάλλον θέλουν να ξεχάσουν τον αγώνα της Ινδιανάπολις. Ο Jorge Lorenzo είχε πρόβλημα με το εμπρός ελαστικό, ενώ ο Ben Spies καθυστέρησε μετά την εκκίνηση και έχασε θέσεις.

Οι δύο αναβάτες δήλωσαν έπειτα από το Grand Prix:

 

Jorge Lorenzo:

«Κρίμα. Νόμιζα ότι θα μπορούσα να μειώσω την βαθμολογική μου διαφορά από τον Stoner, όμως είχα προβλήματα με την καινούργια άσφαλτο και το εμπρός ελαστικό. Με την ομάδα δοκιμάσαμε τα πάντα για να διορθώσουμε το πρόβλημα όμως δεν μπορέσαμε. Έπειτα από τέσσερις-πέντε γύρους το εμπρός λάστιχο καταστράφηκε. Είδα ότι τα ελαστικά των εμπρός αναβατών ήταν σε καλή κατάσταση. Δεν ξέρω εάν ευθύνεται η νέα άσφαλτος αλλά δεν είμαι ο μόνος που παραπονιέται.

Το Πρωτάθλημα έγινε πιο πολύπλοκο, αλλά δεν χάνουμε τις ελπίδες μας. Τώρα θέλω να οδηγήσω στο Misano και να ξεχάσω αυτό το αποτέλεσμα.»  

 

Ben Spies:

«Η εκκίνησή μου καθαυτή δεν ήταν άσχημη, αλλά κάποιοι οδηγοί με εμπόδισαν στην πρώτη στροφή. Νομίζω ότι ο Dovizioso με ακούμπησε στην τέταρτη στροφή και ήμουν τυχερός που παρέμεινα πάνω στην μοτοσυκλέτα. Δεν τον είδα. Έπειτα απ’ ό,τι έγινε έπρεπε να παραμείνω ψύχραιμος. Οδήγησα όσο πιο γρήγορα μπορούσα και χαίρομαι που είχα ένα καλό ρυθμό ως το τέλος.»

Επόμενο άρθρο »

Indy: Τα προβλήματα κάθε οδηγού!

« Προηγούμενο άρθρο

Indy Ducati: O Rossi πρόβλημα με το κιβώτιο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα