• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Indy Ducati: O Rossi πρόβλημα με το κιβώτιο!
Ο Hayden o μόνος που έβαλε μαλακό μπροστινό λάστιχο!
Νέα 29/08/2011 - 03:00

Η εργοστασιακή ομάδα της Ducati δεν είχε την καλύτερή της μέρα στην Ινδιανάπολη. Ο Αμερικανός οδηγός της ήταν o μόνος από τους 17 που έβαλε μαλακό μπροστινό λάστιχο και το πλήρωσε με σχεδόν εγκατάλειψη και ο Ιταλός αντιμετώπισε πρόβλημα με το κιβώτιο ταχυτήτων με αποτέλεσμα να χάσει πολύτιμο χρόνο! 

Τελικά ο Valentino Rossi τερμάτισε 10ος και αμέσως μετά είπε:

«Έγιναν μια σειρά από πράγματα που όλα βοήθησαν στο να έχουμε έναν δύσκολο αγώνα: η πτώση στις Κατατακτήριες και σήμερα ήταν ένα πρόβλημα στο κιβώτιο. Μπήκε νεκρά 6 ή 7 φορές και οι 2 πρώτες με ανάγκασαν να πάω ευθεία και να χάσω χρόνο. Ήμουν στην τελευταία θέση αλλά αποφάσισα να κάνω ότι μπορώ και να πάρω τουλάχιστον κάποιους βαθμούς. Αρχικά σκέφτηκα να εγκαταλείψω», είπε εξηγώντας την έξοδό του στην 1η στροφή, από την οποία έχασε πάρα πολύ χρόνο. Διαφορετικά όπως ήρθαν τα πράγματα θα μπορούσε να πάρει ίσως την 7η θέση!

Ο «γιατρός» αναφέρθηκε στις προσπάθειες που γίνονται από την ομάδα και είπε ότι ελπίζει ό,τι είναι να έρθει από την τεχνική πλευρά, να έρθει όσο νωρίτερα γίνεται.

 

Από την πλευρά του ο Nicky Hayden πήρε τελικά τους 2 βαθμούς της 14ης θέσης, παρά το ότι έμεινε δύο γύρους πίσω με την επίσκεψή του στα πιτς:

«Νομίζαμε ότι το μαλακό μπροστινό θα ήταν μια περίπτωση, αλλά ατυχώς δούλεψε για 7-8 γύρους. Μετά άρχισε να χάνει σταθερά έδαφος και στο τέλος είχε κραδασμούς ακόμη και στην ευθεία και χρειάστηκε να μπω στα πιτς. Η μοτοσυκλέτα μου ήταν καλή στην αρχή και με το νέο κιβώτιο μπορούσα να μείνω κοντά στους άλλους. Ήταν ο πρώτος μου αγώνας με αυτήν την μοτοσυκλέτα και δεν ξέρουμε ακριβώς τις ανάγκες της».

Ο Vittoriano Guareschi, ο αγωνιστικός Team Manager είπε χαρακτηριστικά:

«Ξέρουμε ότι πρέπει να βελτιωθούμε και κανένας στην Ducati ή στην ομάδα δεν κάνει πίσω, τώρα που όλοι δουλεύουμε με αυτόν τον στόχο», δήλωση που δείχνει ότι οι Ιταλοί είναι αποφασισμένοι να πετύχουν, τουλάχιστον το 2012!

 

Επόμενο άρθρο »

Ατυχία στην Yamaha

« Προηγούμενο άρθρο

Indy Φωτογραφικό: Οι Καλλονές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα