• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αισιόδοξος ο Bautista
Για το Grand Prix της Ινδιανάπολις
Νέα 22/08/2011 - 14:49

Ο Alvaro Bautista ανυπομονεί να λάβει μέρος στην Ινδιανάπολη για να συνεχίσει την καλή πορεία που έχει σημειώσει στους τελευταίους αγώνες. Ο Ισπανός αναβάτης της Suzuki, ο οποίος μαχόταν ακόμα και για την πέμπτη θέση στο Grand Prix της Τσεχίας πριν πέσει, θέλει να δείξει ότι η πρόοδος της ομάδας του δεν είναι τυχαία αλλά και τι είναι ικανός να επιτύχει. Ο Bautista δήλωσε σχετικά:

«Αναμφισβήτητα, έχουμε κάνει μερικά μεγάλα βήματα στην εξέλιξη της GSV-R στους τελευταίους αγώνες αλλά υπάρχουν πράγματα που πρέπει να κάνουμε ακόμα. Πρέπει να βρούμε τις πραγματικές δυνατότητες της μοτοσυκλέτας και να βελτιωθώ στις κατατακτήριες δοκιμές. Είναι δύσκολο να συναγωνιστώ τους πρώτους οδηγούς αν ξεκινάω στον αγώνα από τις πιο πίσω θέσεις καθώς πρέπει να καταβάλλω περισσότερη προσπάθεια και χρόνο για να τους φτάσω. Είμαστε διατεθειμένοι να το καταφέρουμε και τότε θα δούμε τι είμαστε ικανοί να κάνουμε.

Πέρσι τερμάτισα 8ος στην Ινδιανάπολη και ξέρω ότι φέτος μπορούμε να έχουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Θα πιέσω από την αρχή ώστε να μην πάει χαμένη η καλή δουλειά που κάναμε στους τελευταίους αγώνες.»

 

Η συγκεκριμένη Αμερικανική πίστα έχει μήκος 4,216 μέτρα και χαρακτηρίζεται από το σημείο όπου υπάρχει ένα κομμάτι από τούβλα, ώστε να διατηρεί το θρύλο της και τους δεσμούς με την ιστορία της.

Επόμενο άρθρο »

Θέλουν νίκη στην Yamaha

« Προηγούμενο άρθρο

Η Honda περιμένει τον Stoner στην Ιαπωνία

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA