• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Honda περιμένει τον Stoner στην Ιαπωνία
Όπως και όλους τους αναβάτες της
Νέα 22/08/2011 - 13:20

Οι άνθρωποι της Honda ξεκαθάρισαν για μία ακόμα φορά ότι περιμένουν όλοι οι αναβάτες της να λάβουν μέρος στο Ιαπωνικό Grand Prix και αυτό σημαίνει ότι αναμένουν να είναι παρών και ο Casey Stoner, ο οποίος έχει δηλώσει ότι δεν θα πάει. Αν και ο Αυστραλός αναβάτης του HRC δείχνει πιο δεκτικός για το θέμα, εντούτοις δεν έχει δηλώσει ευθαρσώς ότι θα συμμετέχει τελικά, εξαιτίας του φόβου για την ύπαρξη ραδιενέργειας.

 

Ο Shuhei Nakamoto, ο Αντιπρόεδρος του HRC, επιβεβαίωσε ότι έχει συναντηθεί πολλές φορές με τους οδηγούς και συζήτησε μαζί τους το θέμα ενώ αρνήθηκε ότι η ομάδα έχει αποφασίσει τις κυρώσεις σε περίπτωση που κάποιος αρνηθεί να πάει στην Ιαπωνία. Ο Nakamoto δήλωσε σχετικά:

«Πιστεύω ότι όλοι οι αναβάτες που έχουν συμβόλαιο με την Honda θα έρθουν στο Motegi. Τους εξήγησα τι ποινές θα αντιμετωπίσουν, βάσει του συμβολαίου που έχουν υπογράψει. Υπάρχουν διάφορες ποινές αλλά δεν ξέρω ποια θα είναι η οριστική. Ένα σενάριο είναι να ακυρωθεί το συμβόλαιο με την Honda αλλά δεν έχει αποφασιστεί να ληφθεί οποιαδήποτε δράση.»

Επόμενο άρθρο »

Αισιόδοξος ο Bautista

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Smith στη θέση του Crutchlow;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA