• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Laguna Seca: Δηλώσεις μετά τον αγώνα
Τι είπαν οι πρωταγωνιστές
Νέα 25/07/2011 - 10:49

Ο αγώνας στην Laguna Seca ήταν ενδιαφέρων και έδειξε ότι το Πρωτάθλημα θα συνεχιστεί πολύ καλά και το πιθανότερο είναι ότι θα δούμε και άλλα καλά Grand Prix στο υπόλοιπο της χρονιάς. Έπειτα από τον τερματισμό, οι πρωταγωνιστές είπαν:  

 

Casey Stoner, 1ος:

«Όλο το Σαββατοκύριακο δεν είχαμε το ρυθμό του Dani και του Jorge, αλλά κάναμε κάποιες αλλαγές το βράδυ και ήμασταν λίγο πιο αισιόδοξοι στον αγώνα. Η μοτοσυκλέτα δεν είχε καλή αίσθηση με το ρεζερβουάρ γεμάτο έτσι περιμέναμε και ήμασταν υπομονετικοί. Μόλις ο Dani και ο Jorge άρχισαν να δυσκολεύονται με την πρόσφυση πίσω, η μοτοσυκλέτα μας γινόταν όλο και καλύτερη σε κάθε γύρο. Σίγουρα είναι ένας από τους καλύτερους αγώνες μου.»

 

Jorge Lorenzo, 2ος:

«Είμαι τυχερός που είμαι δεύτερος μετά τη χθεσινή πτώση. Μετά τις Κατατακτήριες ήλπιζα ότι θα μπορούσα να δώσω μάχη για τη νίκη μέχρι το τέλος, αλλά μερικές φορές οι προσδοκίες δεν είναι πραγματικότητα. Ο Casey ήταν ταχύτερος σήμερα, δεν μπορούσα να ακολουθήσω το ρυθμό του στο τέλος. Η φυσική μου κατάσταση δεν είναι τόσο τέλεια, γεγονός που μας κάνει λίγο αργούς».

 

Dani Pedrosa, 3ος:

«Σήμερα στη μέση του αγώνα ήμουν πολύ κουρασμένος, σχεδόν τελειωμένος. Το αριστερό μου χέρι δεν ήταν αρκετά δυνατό και σε αυτήν την πίστα δεν μπορείς να ξεκουραστείς καθόλου, έτσι έπρεπε να κόψω ρυθμό. Ήταν αρκετά δύσκολο να ρυθμίσουμε την μοτοσυκλέτα αυτό το Σαββατοκύριακο, γενικά μου έλειπε πρόσφυση, αλλά η ομάδα δούλεψε πολύ καλά».  

 

Ben Spies, 4ος:

«Μόλις πέρασα τον Rossi είχα μια μεγάλη διαφορά από τον Dovizioso, αλλά απλά έβαλα το κεφάλι κάτω και συνέχισα να πηγαίνω. Είμαι χαρούμενος που καταφέραμε να τον περάσουμε και να πάρουμε την 4η θέση. Ήταν ένας πραγματικά καλός αγώνας για μας, απλά χαραμίστηκε στα πρώτα 300 μέτρα. Πιστεύω ότι είχαμε το πακέτο να δώσουμε τη μάχη με τον Dani, αλλά αυτά έχουν οι αγώνες και έδωσα το 100% όπως πάντα».

 

Andrea Dovizioso, 5ος:

«Χρησιμοποίησα πολύ ενέργεια και δεν μπορούσα να είμαι σταθερός για 32 γύρους. Είμαι απογοητευμένος γιατί σήμερα είχαμε την ταχύτητα για να δώσουμε μάχη για ένα καλό αποτέλεσμα, στην πραγματικότητα ο ταχύτερός μου χρόνος ήταν μόνο 2 δέκατα πιο αργός από τον καλύτερο του αγώνα, αλλά δεν ήμουν σταθερός. Έχασα την μάχη με τον Spies και είναι η πρώτη φορά που χάνω μια μάχη φέτος».

Επόμενο άρθρο »

Ασφαλές κρίθηκε το Motegi

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: «Πρέπει να μειώσουμε μερικά δέκατα»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA