• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: «Πρέπει να μειώσουμε μερικά δέκατα»
Στόχος του είναι οι Spies, Simoncelli και Dovizioso
Νέα 25/07/2011 - 10:33

Ο Valentino Rossi τερμάτισε στην έκτη θέση στον αγώνα της Laguna Seca και η διαφορά του από τον Stoner ήταν 30.351 δευτερόλεπτα σε έναν αγώνα 32 γύρων. Ο Ιταλός αναβάτης της Ducati δήλωσε σχετικά:

 

«Δουλέψαμε καλά όλο το Σαββατοκύριακο. Ξεκίνησα από μια καλύτερη θέση συγκριτικά με τους προηγούμενους αγώνες, έκανα μια καλή εκκίνηση και προσπάθησα να είμαι κοντά στους πρώτους. Έκανα χρόνο κοντά στο 1:22.5 αλλά παραλίγο να πέσω στην στροφή Νο5. Έπειτα από αυτό το συμβάν είχα ένα σκληρό αγώνα επειδή ο Nicky (Hayden) ήταν κοντά μου συνεχώς και δεν με άφηνε να χαλαρώσω καθόλου.

Προφανώς δεν ήθελα να παλεύω μόνο για την έκτη θέση αλλά αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα προς το παρόν και θα πρέπει να προσπαθούμε για το καλύτερο με ό,τι έχουμε. Χάνουμε πολύ χρόνο στην είσοδο της στροφής επειδή δεν έχω καλή αίσθηση. Όμως στην Ducati δουλεύουν πάνω σε αυτό και πρέπει να είμαστε επικεντρωμένοι σε αυτό που κάνουμε και να βελτιωθούμε σταδιακά.

Πρέπει να μειώσουμε τα δέκατα που χρειάζονται για να είμαστε μαζί με τους Spies, Simoncelli και Dovizioso. Όταν το καταφέρουμε, τότε θα βάλουμε στόχο τους υπόλοιπους.»

Επόμενο άρθρο »

Laguna Seca: Δηλώσεις μετά τον αγώνα

« Προηγούμενο άρθρο

Laguna: Nίκη ψυχολογίας για τον Stoner

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA