• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Υπό διορία ο Elias
Έχει τρεις αγώνες να αλλάξει τα αρνητικά δεδομένα
Νέα 07/07/2011 - 17:49

Πριν από λίγες ημέρες ο Δημήτρης Διατσίδης, ο απεσταλμένος του περιοδικού MotoGP World στο Mugello, έγραψε για το ενδεχόμενο «απόλυσης» του Toni Elias από την ομάδα της LCR Honda.

Νεότερες πληροφορίες από τον διεθνή Τύπο αναφέρουν ότι στον Ισπανό αναβάτη δόθηκε διορία τριών αγώνων για να αλλάξει τα ως τώρα αρνητικά αποτελέσματα στους αγώνες.

 

Ο περσινός Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto2 ξεκίνησε άσχημα την χρονιά καθώς υστερούσε σε χρόνους έναντι των άμεσων ανταγωνιστών του. Στη συνέχεια κατάφερε να βελτιώσει την μοτοσυκλέτα και να μειώσει την διαφορά από αυτούς.

Στα τελευταία Grand Prix έδειξε μια διαφορετική δυναμική όμως ακόμα υστερεί σε επιδόσεις και δεν βρίσκεται εύκολα στην πρώτη δεκάδα.

 

Την παρουσία του Elias στην μεγάλη κατηγορία υποστηρίζουν οι άνθρωποι της Dorna, για να ενισχύσουν την εικόνα της Moto2, ωστόσο οι χορηγοί της LRC Honda εμφανίζονται δυσαρεστημένοι από τα αποτελέσματα και πιέζουν για κάτι καλύτερο στους προσεχείς αγώνες.

Εκτός αυτού, ο Elias διαφωνεί με τους ανθρώπους της ομάδας για το πώς θα πρέπει να είναι το στήσιμο της μοτοσυκλέτας, κάτι που επιβεβαιώθηκε και από τον Oscar Haro, εκπρόσωπο Τύπου αυτής, o οποίος δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Καταλονίας:

«Ο αγώνας στο Mugello ήταν καταστροφικός. Ο Toni κατάλαβε ότι δεν πήγαινε καλά. Στο Grand Prix της Γερμανίας θα εφαρμόσουμε τις ρυθμίσεις που προτείνει το HRC και ο Αρχιμηχανικός μας και ο Toni θα αναλάβει το ρόλο του ως οδηγός. Η RC212V έχει αποδείξει ότι είναι πολύ ανταγωνιστική.»

Επόμενο άρθρο »

Guareschi: «Θέλουν περισσότερη εξέλιξη οι GP11.1 και GP12»

« Προηγούμενο άρθρο

O Rossi προσπαθεί να αλλάξει το στυλ του!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA