• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2: Επιτυχία για τον Smith
Ισοφάρισε το ρεκόρ του Gould έπειτα από 39 χρόνια
Νέα 06/07/2011 - 13:52

Η τρίτη θέση στην οποία τερμάτισε ο Bradley Smith στο Mugello τον έφερε στο βάθρο για τρίτη συνεχόμενη φορά. Έτσι έγινε ο πρώτος Βρετανός αναβάτης που πέτυχε κάτι τέτοιο στην ενδιάμεση κατηγορία έπειτα από 39 χρόνια.

Ήταν το 1972 όταν ο Rod Gould είχε σημειώσει ένα αντίστοιχο αποτέλεσμα και φέτος ο Smith ισοφάρισε το ρεκόρ καθώς τερμάτισε δεύτερος στο Silverstone και τρίτος στο Assen και το Mugello. Ο νεαρός αναβάτης της Tech 3 Racing Team, ο οποίος είχε μια έντονη μάχη με τους Marc Marquez και Stefan Bradl στον αγώνα, δήλωσε σχετικά:

«Ήταν εκπληκτικό που είχα έντονο ανταγωνισμό με τους Marc και Stefan, οι οποίοι είναι δύο από τους καλύτερους αναβάτες της Moto2. Ήμουν κοντά τους σε όλο τον αγώνα και αυτό δείχνει ότι έχω κάνει σημαντική πρόοδο από την αρχή της χρονιάς.

Ανέβηκα στο βάθρο στους δύο τελευταίους αγώνες (Silverstone και Assen) που έγιναν υπό βροχή και αυτό μου έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση αλλά στο Mugello επίσης κάναμε καλή δουλειά και ήμασταν ανταγωνιστικοί και σε στεγνή πίστα. Τρία βάθρα σε τρεις συνεχόμενους αγώνες είναι η καλύτερη απόδειξη ότι έχουμε βελτιωθεί και ανυπομονώ για τον αγώνα στο Sachsenring.»

Επόμενο άρθρο »

Τρία GP στις ΗΠΑ από το 2013

« Προηγούμενο άρθρο

Pernat: «Ο Lorenzo έδειξε ένστικτο “φονιά”»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA