• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pernat: «Ο Lorenzo έδειξε ένστικτο “φονιά”»
Τα θετικά και αρνητικά του αγώνα στο Mugello
Νέα 06/07/2011 - 11:41

Το Grand Prix του Mugello ήταν ένας από τους πιο ενδιαφέροντες αγώνες της χρονιάς, ως τώρα, και αυτό επισήμανε στις δηλώσεις του και ο Carlo Pernat, ο γνωστός Μάνατζερ. Όπως είπε:

 

«Ήταν το πιο σκληρό Grand Prix της χρονιάς, μέχρι στιγμής. Είδαμε τους οδηγούς να έχουν έναν απίστευτο ρυθμό στον αγώνα και επετεύχθησαν απίστευτοι χρόνοι.

Ουσιαστικά, υπήρξαν δύο νικητές, ο ένας βεβαίως ήταν ο Lorenzo ο οποίος έδειξε ότι είναι πράγματι ο Νο1 οδηγός. Η μοτοσυκλέτα του είχε για δεύτερη φορά το παλιό πλαίσιο και υποψιάζομαι ότι στη Yamaha τροποποίησαν τον κινητήρα. Ο συνδυασμός αυτός τους έφερε εμπρός από την Honda σε μια πίστα που υποτίθεται ότι είναι δύσκολη γι αυτούς. Ο Jorge απέδειξε ότι έχει μεγαλύτερο ένστικτο “φονιά” από τους υπόλοιπους.

 

Ο δεύτερος νικητής ήταν ο Dovizioso ο οποίος χρειαζόταν ένα καλό αποτέλεσμα. Έκανε τον καλύτερο αγώνα της καριέρας του και κέρδισε τον Stoner κάτι που θα μπορούσε να δημιουργήσει θέμα για το μέλλον. Είναι καλό ότι στην Honda δεν έδωσαν εντολές για να διαμορφώσουν το αποτέλεσμα, κάτι που θα ήταν γελοίο αυτή την περίοδο της χρονιάς.

 

Όλοι μας περιμέναμε περισσότερα από τον Simoncelli, όμως η πέμπτη θέση είναι θετική γι’ αυτόν. Στον αγώνα, η μοτοσυκλέτα του δεν απέδωσε τόσο καλά όπως στο επίσημο τεστ έπειτα από αυτόν.

 

Τέλος, στα αρνητικά θα εντάξω την Ducati η οποία φαίνεται να έχει μπει σε ένα τούνελ από το οποίο είναι δύσκολο να βγει, ιδίως αν σκεφτούμε ότι η GP11.1 είναι η μοτοσυκλέτα τους για την επόμενη χρονιά.»

Επόμενο άρθρο »

Moto2: Επιτυχία για τον Smith

« Προηγούμενο άρθρο

Ικανοποίηση στην Bridgestone

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA