• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello Moto2 Αγώνας: Ο Marquez πρώτος
Με ελάχιστη διαφορά από τους Bradl και Smith
Νέα 03/07/2011 - 15:34

Ήταν ένας πολύ καλός αγώνας στο Mugello για την Moto2, αναμφισβήτητα. Οι Marc Marquez (Team CatalunyaCaixa Repsol), Stefan Bradl (Viessmann Kiefer Racing) και Bradley Smith (Tech 3 Racing) είχαν έναν πολύ σκληρό ανταγωνισμό μεταξύ τους για την πρώτη θέση και τελικά ο νεαρός Ισπανός ήταν αυτός που είδε πρώτος την καρό σημαία έχοντας πίσω του τον Bradl (με διαφορά μόλις 0.071 δευτερόλεπτα) και Smith (με διαφορά 0.419 δευτερόλεπτα).

Ο Marquez έγινε ο νεαρότερος αναβάτης που έχει κερδίσει συνεχόμενα αγώνες στην Moto2 καθώς νίκησε στους τρεις από τους τελευταίους πέντε αγώνες που έγιναν. Να μην ξεχνάμε ότι αυτό είναι σημαντική πρόοδος για έναν οδηγό ο οποίος είναι πρωτοεμφανιζόμενος στην κατηγορία και ο οποίος είχε πτώσεις στα πρώτα Grand Prix της χρονιάς.

 

Ο Stefan Bradl έκανε έναν πολύ καλό αγώνα. Ο Γερμανός αναβάτης έκανε λάθος στην αρχή και βρέθηκε στην πέμπτη θέση, όμως στη συνέχεια ακολούθησε έναν πολύ καλό ρυθμό και γρήγορα άρχισε να μάχεται για την πρωτιά, ιδίως στον τελευταίο γύρο.

 

Ο Smith επίσης είχε έναν πολύ καλό ρυθμό και κάποια στιγμή ήταν επικεφαλής όμως τον προσπέρασε ο Marquez, αφού ακούμπησαν, αναγκάζοντας τον να ανοίξει λίγο την τροχιά του. Με αυτό το αποτέλεσμα, ο Βρετανός οδηγός ανέβηκε για τρίτη συνεχόμενη φορά στο βάθρο φέτος.

 

Τέταρτος τερμάτισε ο Alex de Angelis (JiR Moto2), ο οποίος επίσης είχε έντονο συναγωνισμό με τον Bradl. Ο de Angelis έφτασε μέχρι και τη δεύτερη θέση, όμως δεν κατάφερε να αντέξει τον συναγωνισμό του Γερμανού. Πέμπτος ήταν ο Andrea Iannone (Speed Master), ο νικητής του περσινού αγώνα, ο οποίος αντιμετώπισε πρόβλημα με τα ελαστικά του τα οποία εφθάρησαν λίγους γύρους πριν το τέλος. Στην έκτη θέση τερμάτισε ο Thomas Luthi (Interwetten Paddock Moto2), μπροστά από τους Simone Corsi (Ioda Racing Project) και Max Neukirchner (MZ Racing). Τέλος, την δεκάδα συμπλήρωσαν οι Aleix Espargarο (Pons HP 40) και Kenan Sofuoglu (Technomag-CIP).

 

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα να αναφέρουμε την προσπάθεια του Pol Espargarο (HP Tuenti Speed Up) ο οποίος αν και έπεσε ενώ ήταν στην έβδομη θέση κατάφερε να συνεχίσει και τελικά να τερματίσει 28ος.

 

Τα αποτελέσματα αναλυτικά βρίσκονται (με κλικ) στο κάτω μέρος του άρθρου στο συνοδευτικό αρχείο.

Επόμενο άρθρο »

Mugello Live: Εκπληκτική νίκη του Lorenzo

« Προηγούμενο άρθρο

Mugello 125cc Αγώνας: Νικητής ο Terol

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα