• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello 125cc Αγώνας: Νικητής ο Terol
Έπειτα από μια έντονη μάχη με τον Zarco
Νέα 03/07/2011 - 14:17

O Nicolas Terol ήταν για μία ακόμα φορά νικητής (πέμπτη ως τώρα) στην κατηγορία των 125cc και έδειξε ότι έχει πολλές πιθανότητες να κατακτήσει τον φετινό τίτλο. Ο Ισπανός αναβάτης της Bankia Aspar είχε μια έντονη μονομαχία με τον Johann Zarco (Avant-AirAsia-Ajo) και οι δυο τους αποσπάστηκαν από τους υπόλοιπους οδηγούς στην προσπάθειά τους να τεθούν επικεφαλής.

 

Περίπου δέκα γύρους πριν το τέλος ο Terol, που τότε προηγούνταν, άνοιξε τη τροχιά του από την πίεση του Zarco και ο Γερμανός πέρασε πρώτος. Στη συνέχεια ο Terol ακολούθησε έναν αγώνα τακτικής, έμεινε πίσω από αυτόν και τον προσπέρασε μόλις στην ευθεία πριν τον τερματισμό, παίρνοντας τους βαθμούς τις νίκης. Έτσι ο Zarco ήταν δεύτερος με διαφορά μόλις 0.167 δευτερόλεπτα. Μπορούμε να πούμε ότι ο Terol επέστρεψε με πειστικό τρόπο στις νίκες.

 

Στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Maverick Vinales (Blusens by Paris Hilton Racing) έπειτα από επίσης έντονη μονομαχία με τον συμπατριώτη του Efren Vazquez (Avant-AirAsia-Ajo). Η μεταξύ τους διαφορά ήταν μόλις 0.112 δευτερόλεπτα και δείχνει το επίπεδο του ανταγωνισμού. Είναι η τέταρτη φορά που ο Vinales ανεβαίνει στο βάθρο φέτος και –εκτός αυτού– ανέβηκε και στην τρίτη θέση της κατάταξης στην βαθμολογία.

Πέμπτος ήταν ο Hector Faubel, ο ομόσταυλος του Terol και στην έκτη θέση ο Luis Salom (RW Racing GP).

 

Τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Sergio Gadea (Blusens by Paris Hilton Racing), Miguel Oliveira (Andalucia Banca Civica), Alberto Moncayo (Andalucia Banca Civica) και Jakub Kornfeil (Ongetta-Centro Seta).

Να σημειώσουμε ότι ο Jonas Folger (Red Bull Ajo MotorSport) έπεσε στον 17ο γύρο και δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την προσπάθειά του.

 

Τα αποτελέσματα αναλυτικά βρίσκονται (με κλικ) στο κάτω μέρος του άρθρου στο συνοδευτικό αρχείο.

Επόμενο άρθρο »

Mugello Moto2 Αγώνας: Ο Marquez πρώτος

« Προηγούμενο άρθρο

Φωτογραφικό: Το Ωραίο Φύλο στο Mugello

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα