• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Χάνει το Mugello o Capirossi
Εξαιτίας του τραυματισμού του στο Assen
Νέα 29/06/2011 - 16:09

Ο Loris Capirossi αποφάσισε να μην λάβει μέρος στο GP του Mugello επειδή έχει σπάσει δύο πλευρά του από την πτώση που είχε στις δοκιμές στην Ολλανδία, όπως έδειξε η ακτινογραφία την οποία έκανε (βλ. φωτό τα δύο κάτω δεξιά πλευρά, όπως φαίνονται!).

Ο τραυματισμός είναι σημαντικός και ίσως χρειαστεί να απουσιάσει και από το Γερμανικό Grand Prix, ώστε να έχει τον χρόνο να αναρρώσει σωστά. Ο Ιταλός αναβάτης δήλωσε σχετικά:

«Όταν επέστρεψα στο σπίτι μου στο Montecarlo δεν μπορούσα να αναπνεύσω καλά και να κοιμηθώ. Μόλις πέρασε η επήρεια των ηρεμιστικών πονούσα περισσότερο και έτσι αποφασίσαμε με το Δρ. Costa να κάνω περισσότερες εξετάσεις. Αυτές έδειξαν ότι ένα από τα πλευρά μου έχει σπάσει πολύ και μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα στα εσωτερικά μου όργανα.»

 

Σε ό,τι αφορά τη πτώση του, ο Capirossi είπε:

«Βρέθηκα στο έδαφος χωρίς να το καταλάβω και η μοτοσυκλέτα με χτύπησε στην πλάτη. Να πω ότι τα ελαστικά δεν ήταν τελείως κρύα καθώς ήδη είχα κάνει κάποιους γύρους. Όμως έτσι είναι αυτά τα Bridgestone, όταν η θερμοκρασία τους πέσει λίγο γλιστρούν χωρίς προειδοποίηση. Ενημέρωσα τους ανθρώπους της εταιρείας για την κατάσταση έπειτα από τις δοκιμές αλλά δεν ήθελαν να ακούσουν. Αν λάβουμε υπόψη τι έχει συμβεί ως τώρα, αναρωτιέμαι πόσοι ακόμα αναβάτες πρέπει να σπάσουν τα κόκκαλα τους πριν κάνουν κάτι γι’ αυτό.»

 

Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα του που ο Capirossi χάνει τον αγώνα στο Mugello. Να πούμε ότι είχε κερδίσει εκεί το 2000. Ο ίδιος θυμάται:

«Το 2000 κέρδισα τον αγώνα από τους Rossi και Biaggi. Τέθηκα επικεφαλής από την αρχή και τους είχα πίσω μου συνεχώς. Έπρεπε να μειώσω τον ρυθμό μου για να μη φθείρω τα λάστιχά μου. Τότε άρχισε η μάχη μας. Ο Rossi έπεσε αλλά ο Biaggi με ακολουθούσε ως τον τελευταίο γύρο όπου έπεσε στο εσάκι πριν τη στροφή Correntaio. Υποστήριξε ότι ακουμπήσαμε αλλά δεν το κατάλαβα. Συνέχισα να πιέζω ως το τέλος του αγώνα και μόνο όταν πέρασα την γραμμή του τερματισμού κατάλαβα ότι ήμουν μόνος μου.»

Επόμενο άρθρο »

Honda πλεονέκτημα, Rossi μειονέκτημα στους κινητήρες!

« Προηγούμενο άρθρο

H απάντηση της Bridgestone στην κριτική

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA