• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Παρουσιάστηκαν οι Yamaha με τα νέα χρώματα
Σε μια εκδήλωση με έντονο συναισθηματισμό
Νέα 23/06/2011 - 10:29

Οι άνθρωποι της Yamaha παρουσίασαν τις μοτοσυκλέτες που έχουν τα νέα κόκκινα-άσπρα χρώματα ενόψει του αγώνα στο Assen, για να γιορτάσουν και με αυτόν τον τρόπο τα 50 χρόνια παρουσίας τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

 

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν τόσο οι Jorge Lorenzo και Ben Spies όσο και οι Colin Edwards και Cal Crutchlow, οι αναβάτες της δορυφορικής ομάδας. Οι Lorenzo και Spies δήλωσαν σχετικά:

 

Jorge Lorenzo:

«Είναι πολύ ιδιαίτερο να είμαι εδώ, σε αυτή τη γιορτή. Νωρίτερα, μες την χρονιά, συνάντησα τον Phil Read και συζητήσαμε για πολλά θέματα τα οποία έχουν παραμένει ίδια στην Yamaha, αλλά και για θέματα που έχουν αλλάξει σημαντικά. Είμαι περήφανος που θα οδηγήσω την μοτοσυκλέτα με αυτά τα χρώματα και θα κάνω ό,τι μπορώ για να έχω ένα καλό αποτέλεσμα.»

 

Ben Spies:

«Μου αρέσει πολύ η νέα εμφάνιση, μακάρι να μπορούσα να οδηγώ συνεχώς αυτή την μοτοσυκλέτα. Είναι η τρίτη χρονιά που βρίσκομαι στην Yamaha αλλά αισθάνομαι ότι είμαι μέλος της για περισσότερο καιρό. Πολλοί από τους παιδικούς μου ήρωες είχαν οδηγήσει μοτοσυκλέτες με αυτά τα χρώματα και για εμένα είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Ανυπομονώ να οδηγήσω την μοτοσυκλέτα στην Laguna Seca, εμπρός στους συμπατριώτες μου.»

Επόμενο άρθρο »

Assen 125cc ΕΔ1: Ταχύτερος ο Folger

« Προηγούμενο άρθρο

O Rossi εξηγεί την απόφαση να οδηγήσει την GP11.1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA