• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Silverstone: Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών I
Hayden, Rossi, Lorenzo, Simoncelli
Νέα 13/06/2011 - 00:52

• O Nicky Hayden έκανε έναν ωραίο αγώνα και μάλιστα προς το τέλος σημείωσε τον ταχύτερο γύρο της ημέρας, κάτι που είχε να κάνει από την εποχή που ήταν οδηγός της Honda!

«Είδα τον Colin μπροστά μου για μια θέση στο βάθρο και πραγματικά πίεσα. Νομίζω ότι είναι η πρώτη φορά που έκανα τον ταχύτερο γύρο του αγώνα με μια Ducati, γεγονός που είναι «cool», ακόμη κι αν δεν παίρνεις βαθμούς για αυτό. Φουλ σεβασμός στον Colin μια εβδομάδα μετά το σπάσιμο της κλείδας του», είπε ο Αμερικανός. 

 

• «Είναι αλήθεια ότι δεν καταφέραμε να βελτιώσουμε τις ρυθμίσεις μας όσο θα έπρεπε. Στην πραγματικότητα σήμερα ο Nicky κατάφερε να κάνει έναν καλό αγώνα και να οδηγήσει ωραία, ακόμη και σημειώνοντας τον ταχύτερο γύρο, γεγονός που δείχνει ότι η Ducati είναι ανταγωνιστική στο βρεγμένο», είπε ο Valentino Rossi, που συνέχισε την αυτοκριτική του λέγοντας:

«Δεν βελτιωθήκαμε αρκετά και αυτό έκανε τα πράγματα δύσκολα για μένα, αφού η μοτοσυκλέτα δεν ήταν εύκολη στο να οδηγηθεί και δεν μπορούσα να πιέσω σκληρά, όπως θα ήθελα».

 

• Ο Jorge Lorenzo επίσης είναι σε πνεύμα αυτοκριτικής, αφού μάλιστα με την πτώση του σταμάτησε μια σειρά συνεχών τερματισμών από το 2009 και μετά. Από πολλούς θεωρήθηκε στο ξεκίνημα του φετινού Πρωταθλήματος, ο πιο σταθερός, ώριμος, υπομονετικός και έξυπνος οδηγός!

«Αισθάνομαι απογοητευμένος γιατί η πτώση μου είναι δικό μου λάθος. Είναι κρίμα για την ομάδα, γιατί έκαναν πολύ καλή δουλειά και επίσης για το Fan Club που ήρθε εδώ να με υποστηρίξει. Οδηγούσα με εμπιστοσύνη, αλλά έπρεπε να περιμένω τη στιγμή μου για να προσπεράσω τον Andrea. Πιστεύω ότι θα μπορούσα να δώσω τη μάχη για τη νίκη με τον Casey. Δεν ανησυχούσα που με πλησίαζε ο Simoncelli. Ανησυχούσα γιατί ο Casey έφευγε μπροστά, αν δεν προσπερνούσα τον Andrea... μετά έπεσα! Μέχρι τώρα ο Casey με κυνηγούσε, όπως στις κυνοδρομίες με τον λαγό, αλλά τώρα η κατάσταση αντιστράφηκε. Τώρα εμείς πρέπει να πάμε για τη νίκη στο Assen! Θέλω να συγχαρώ τον Colin! Ήταν ένα καλό Σαββατοκύριακο για αυτόν. Το αξίζει μετά την περασμένη εβδομάδα», είπε ο Πρωταθλητής που τώρα είναι 2ος στην βαθμολογία.

 

• Ο Marco Simoncelli παραδέχτηκε το λάθος του και φάνηκε απογοητευμένος από το γεγονός ότι σε κάθε αγώνα φαίνεται να είναι τόσο κοντά στο βάθρο ή και τη νίκη και αυτό δεν έρχεται.

«Θα πάω σπίτι με το κεφάλι κατεβασμένο, αλλά αύριο πρέπει να αρχίσω να κοιτάζω μπροστά στο Assen, με την ελπίδα ότι αυτή η σειρά κακοτυχιών έχει περάσει», είπε χαρακτηριστικά ο ψηλός. Μήπως πρέπει να δει το θέμα και από την πλευρά της αρνητικής ενέργειας που του συσσώρευσαν οι Ισπανοί θεατές; Αν και οι Βρετανοί φρόντισαν να το ισοφαρίσουν με πολύ δόση θετικής ενέργειας!

 

Επόμενο άρθρο »

Δεν εγχειρίστηκε ακόμη ο Crutchlow

« Προηγούμενο άρθρο

WSBK Misano: Ο Checa κέρδισε και στον 2ο αγώνα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα