• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Silverstone 125cc Κατατακτήριες: Πρώτος ο Vinales
Πήρε την πρώτη του pole position στο MotoGP
Νέα 11/06/2011 - 16:27

Ο Maverick Vinales (Blusens by Paris Hilton Racing) είναι αυτός που θα εκκινήσει από την πρώτη θέση στον αυριανό αγώνα τoυ Silverstone, καθώς πήρε την πρώτη pole position στην καριέρα του, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

O Ισπανός οδηγός εντυπωσίασε για μία φορά ακόμα καθώς είχε μια έντονη μονομαχία με τον Nicolas Terol (Bankia Aspar), o οποίος τελικά ήταν δεύτερος, μόλις 0.036 δευτερόλεπτα πίσω. Έτσι δεν κατάφερε να πάρει την πέμπτη συνεχόμενη pole postion από την αρχή της χρονιάς. Να σημειώσουμε ότι οι δύο αυτοί αναβάτες ήταν οι μόνοι που κατάφεραν να κάνουν χρόνο μικρότερο από το 2:15.000 στο γύρο. (2:14.684 και 2:14.720, αντίστοιχα).

 

Τρίτος ήταν ο Johann Zarco (Avant-AirAsia-Ajo) ο οποίος έκανε κι αυτός μια έντονη προσπάθεια αλλά τελικά έμεινε 0.582 δευτερόλεπτα πίσω από τον Vinales. Οι τρεις τους αναμένεται να δώσουν μια έντονη μάχη αύριο, αμέσως μόλις σβήσουν τα κόκκινα φώτα.

 

Από την τέταρτη θέση θα εκκινήσει ο Efren Vazquez(Intact-Racing Team Germany), από την πέμπτη ο ομόσταυλός του Sandro Cortese ενώ πλάι τους θα βρίσκεται ο Salom (RW Racing GP).

Τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Hector Faubel (Bankia Aspar), Jonas Folger (Red Bull Ajo Motorsport), Alberto Moncayo (Andalucía Banca Cívica) και Sergio Gadea, o oμόσταυλος του Vinales, ο οποίος είχε διαφορά 1.590 δευτερόλεπτα από αυτόν.

 

Σε ό,τι αφορά τον Luigi Morciano (Team Italia FMI), να πούμε ότι τελικά είναι καλά και πήρε μέρος στις κατατακτήριες δοκιμές, όπου έκανε τον 28ο χρόνο. Θυμίζουμε ότι είχε πέσει στις τρίτες ελεύθερες δοκιμές και χτύπησε και στα δυο πόδια του. Αρχικά υπήρξαν υποψίες ότι ενδεχομένως να τα είχε σπάσει και τα δύο, όμως ευτυχώς οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έχει υποστεί μώλωπες μόνο στο δεξιό ισχίο του.

 

Δείτε τους χρόνους αναλυτικά στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας.

Επόμενο άρθρο »

Silverstone: Ο Stoner στην pole position

« Προηγούμενο άρθρο

Silverstone, Moto2, ΕΔ3: Ο Marquez ταχύτερος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα