• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Silverstone, Moto2, ΕΔ3: Ο Marquez ταχύτερος
Άφησε πίσω του τον Bradl
Νέα 11/06/2011 - 16:22

O Marc Marquez (Team CatalunyaCaixa Repsol), o οποίος είχε κερδίσει πέρσι στο Silverstone στα 125cc, έκανε τον ταχύτερο χρόνο στις τρίτες ελεύθερες δοκιμές της Moto2 και άφησε τον Stefan Bradl (Viessmann Kiefer Racing) στη δεύτερη θέση.

Ο Γερμανός, περίπου προς το τέλος της διαδικασίας τέθηκε επικεφαλής όμως ο νεαρός Ισπανός απάντησε αμέσως και σημείωσε χρόνο 2:08.547 που ήταν κατά 0.341 δευτερόλεπτα πιο γρήγορος από του Bradl.

 

Στην τρίτη θέση ήταν ο Scott Redding (Marc VDS Racing), 0.488 δευτερόλεπτα πίσω από τον Marquez και στην τέταρτη ο Randy Krummenacher (GP Team Switzerland Kiefer Racing), ο οποίος θυμίζουμε ότι ήταν ο ταχύτερος χτες το απόγευμα στη βρεγμένη πίστα. Πέμπτος βρέθηκε ο Michele Pirro (Gresini Racing Moto2), ο οποίος βελτίωσε τον χρόνο του παρά την πτώση που είχε χτες, και έκτος ήταν ο Claudio Corti (Italtrans Racing).

 

Στην έβδομη θέση ήταν ο Aleix Espargarο (Pons HP 40), που κάποια στιγμή βρέθηκετέταρτος, ενώ τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Dominique Aegerter (Technomag-CIP), Thomas Luthi (Interwetten Paddock Moto2) και Kenan Sofuoglu (Technomag-CIP), που βρέθηκε μέχρι και την τρίτη θέση αλλά δεν κατάφερε να κρατηθεί εκεί.

 

Δείτε τους χρόνους αναλυτικά στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας.

Επόμενο άρθρο »

Silverstone 125cc Κατατακτήριες: Πρώτος ο Vinales

« Προηγούμενο άρθρο

Silverstone ΕΔ3: Stoner – Simoncelli και πάλι

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα