• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Silverstone: O Simoncelli χειροκροτήθηκε από τους Άγγλους
Έχουν αγωνιστική αίσθηση στην Μ. Βρετανία
Νέα 11/06/2011 - 01:07

Ο «Super Sic» χειροκροτήθηκε από τους Βρετανούς θεατές σε κάθε γύρο που έκανε σήμερα στο Silverstone! Επίσης τον υποδέχτηκαν θερμά στην πίστα από την Πέμπτη. 

 

Ο Marco Simoncelli το δέχτηκε αυτό με ευχαρίστηση και αναφέρθηκε στο γεγονός, όταν το απόγευμα έκανε την αποτίμηση της ημέρας.

«Είμαι χαρούμενος, αλλά προς το παρόν ο Stoner είναι γρηγορότερος από μας στο βρεγμένο και στο στεγνό, έτσι πρέπει να δουλέψουμε για να κλείσουμε τη διαφορά. Και στις δύο περιπτώσεις χάνω περισσότερο χρόνο στο τελευταίο μέρος της πίστας, έτσι πρέπει να βρούμε το γιατί, πριν κάνουμε αλλαγές στις ρυθμίσεις. Είναι καλό να βρίσκομαι το ρυθμό πάλι και ελπίζω ότι αυτό θα συνεχιστεί, γιατί η πιο σημαντική μέρα είναι η Κυριακή, όταν χρειάζεται να είμαστε γρήγοροι στον Αγώνα. Επίσης είμαι πραγματικά χαρούμενος με την υποστήριξη που έχω από τους Βρετανούς οπαδούς, που ζητωκραύγαζαν για μένα και στις δύο Ελεύθερες Δοκιμές και για την υποδοχή χθες. Είναι πραγματικά ωραία», είπε ο «ψηλός» του MotoGP.

 

Και αυτό δείχνει ότι παντού – εκτός Ισπανίας – οι οπαδοί του MotoGP και των αξιών που πρεσβεύει, παίρνουν το μέρος του Simoncelli και για την άδικη τιμωρία του, αλλά κυρίως για την μαχητικότητά του.

 

Επόμενο άρθρο »

Φωτογραφικό: Silverstone, 1η ημέρα

« Προηγούμενο άρθρο

Η δωρεά της Suzuki στην «Riders for health»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα