• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η δωρεά της Suzuki στην «Riders for health»
Η Ιαπωνική ομάδα έδωσε 5,800 λίρες
Νέα 11/06/2011 - 13:30

Τα μέλη της Suzuki πήραν μέρος στη «Ημέρα των Πρωταθλητών», μια εκδήλωση που γίνεται με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για την οργάνωση «Riders for health».

Η Ιαπωνική ομάδα συμμετέχει συνεχώς σε αυτή όπου γίνεται πλειστηριασμός για να συγκεντρωθούν χρήματα. Μεταξύ άλλων, ένας τυχερός αναβάτης έκανε ένα γύρο στην πίστα χτες το απόγευμα με ένα σκούτερ το οποίο οδήγησε ο Alvaro Bautista. Επίσης κάποιοι άλλοι νικητές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις δοκιμές από τα paddock της Suzuki και να παρακαθίσουν σε δείπνο με τον Bautista.

 

O Iσπανός αναβάτης έδωσε στον πλειστηριασμό τις μπότες που φορούσε στο Κατάρ, όπου τραυματίστηκε στο πόδι, οι οποίες φέρουν την υπογραφή του. To ποσό που αγοράστηκαν αυτές έφτασε τις 500 λίρες. Όπως έγινε γνωστό, ο Bautista θα πάει στην Αφρική και θα συναντηθεί με τους ανθρώπους της οργάνωσης για να δει από κοντά πώς θα διατεθούν τα χρήματα.

 

Επίσης, ο Paul Denning, Team Manager της Suzuki πρόσφερε σε έναν τυχερό ο οποίος πλήρωσε 2,200 λίρες την ευκαιρία να συναντήσει τον John Hopkins. Συνολικά, συγκεντρώθηκαν 5,800 λίρες.

Επόμενο άρθρο »

Silverstone: O Simoncelli χειροκροτήθηκε από τους Άγγλους

« Προηγούμενο άρθρο

Silverstone 125cc ΕΔ1: Ο Zarco επικεφαλής

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα