• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Rossi θα «αντιγράψει» στοιχεία από τον Hayden
«Σε αυτήν την ομάδα συνηθίζουμε να συγκρίνουμε τα δεδομένα»
Νέα 10/06/2011 - 23:21

Έχουν γραφτεί πολλά στο παρελθόν για το αν ο Lorenzo αντέγραφε τα δεδομένα από τον Rossi ή αν συνέβαινε το αντίθετο, όταν το 2009 ο Ισπανός ήταν ταχύτερος με τα λάστιχα αγώνα στις περισσότερες Ελεύθερες Δοκιμές της χρονιάς. Τελικά με απόφαση του Rossi τότε υπήρξε αποκλεισμός των δεδομένων για τους δύο οδηγούς, που κατέληξε στο Πρωτάθλημα που πήρε ο Lorenzo, έστω και με τον τραυματισμό του «γιατρού». 

Σήμερα στο Silverstone ο νέος στην Ducati Valentino Rossi βρίσκεται σε μειονεκτική θέση, κυρίως λόγω του ότι δεν ξέρει την πίστα. Από την άλλη μεριά ο Nicky Hayden ήταν γρήγορος και στο στεγνό και στο βρεγμένο και ειδικά το απόγευμα πήρε το καλύτερο από την γνωστή για τις ικανότητές της σε βροχή Ducati GP11.

O Rossi δήλωσε:

«Σήμερα ήταν δύσκολα. Προς το παρόν προσπαθούμε να βρούμε μια καλή ισορροπία για την μοτοσυκλέτα. Είχαμε πρόβλημα στο βρεγμένο, όπου συνήθως ήμασταν αμέσως αρκετά δυνατοί, έτσι προφανώς έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε. Ξέρουμε ότι η μοτοσυκλέτα μπορεί να πάει καλά, γιατί σήμερα ο Nicky ήταν γρήγορος και στις δύο συνθήκες και αυτό είναι θετικό. Σε αυτήν την ομάδα συνηθίζουμε να συγκρίνουμε τα δεδομένα και όποιος είναι πιο αργός προσπαθεί να πάρει έμπνευση από αυτόν που πηγαίνει καλύτερα, έτσι σίγουρα θα συγκρίνουμε τα δεδομένα και θα δούμε τι έγινε εκεί έξω, αν και εγώ και ο Nicky έχουμε μια μικρή διαφορά στο στυλ και στις επιλογές μας».

 

Σε ερώτηση Ιταλού δημοσιογράφου για το αν πιστεύει ότι τα προβλήματα της Ducati θα μπορούσαν να λυθούν με το κλασικό πλαίσιο χωροδικτύωμα, απάντησε:

«προσπαθούμε να καταλάβουμε αν αυτό το στυλ μοτοσυκλέτας έχει μειονεκτήματα σε σχέση με ένα κλασικό τύπο, αλλά ειλικρινά τα στοιχεία μας δίνουν την άνεση να πούμε ότι είμαστε γρήγοροι και με αυτό τον τύπο μοτοσυκλέτας. Έχουμε άλλα προβλήματα τώρα».

 

Σημαντικές λοιπόν οι δηλώσεις του Valentino και για τα δύο θέματα.

 

Επόμενο άρθρο »

Silverstone: O Simoncelli χειροκροτήθηκε από τους Άγγλους

« Προηγούμενο άρθρο

Silverstone Moto2 ΕΔ2: Ο Krummenacher πρώτος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα