• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Silverstone ΕΔ2: Stoner & Simoncelli και στο βρεγμένο
Ο Rossi 9ος, +3.7’’
Νέα 10/06/2011 - 17:31

 

Οι δύο Honda των Casey Stoner & Marco Simoncelli και στην απογευματινή βροχή του Silverstone επιβεβαίωσαν ότι η υπεροχή των μοτοσυκλετών του HRC δίνει πλεονέκτημα και στις συνθήκες μειωμένης πρόσφυσης.

Ο Stoner ήταν ο κυρίαρχος του παιχνιδιού και κάθε φορά που κάποιος βελτίωνε το χρόνο την ώρα που ο ίδιος ήταν στο γκαράζ της ομάδας, έβγαινε ξανά στην πίστα και έσπαγε τα χρονόμετρα. Ο μόνος που τον αμφισβήτησε ήταν και πάλι ο Super Sic που έδειξε ότι μπορεί να προσαρμόσει το στυλ του και στην βροχή. Ο Αυστραλός σημείωσε 2:15.666 και ήταν 0.797 μπροστά από τον Ιταλό και ήταν και πάλι ταχύτερος και στην ευθεία με 304.8 χαω.

 

Στην 3η θέση ο Nicky Hayden που ναι μεν έμεινε 1.4 του δευτερολέπτου πίσω από τις Honda, αλλά έδειξε ότι η Ducati δίκαια θεωρείται δυνατή στο βρεγμένο. Οι Ιταλοί διάλεξαν δύο διαφορετικές ρυθμίσεις για τους εργοστασιακούς οδηγούς και έτσι ο Rossi έμεινε 9ος, αφού όπως δήλωσε ο team manager Vitto Guareschi προφανώς οι ρυθμίσεις του Valentino δεν του βγήκαν.

Ο Cal Crutchlow με την δορυφορική Yamaha της Tech3, είναι σε μια πίστα που την ξέρει, αφού πέρυσι τα WSBK αγωνίστηκαν εδώ και ανέβασε την Μ1 στην 4η θέση, 1’’ πίσω από τον Αμερικανό, αλλά μισό μπροστά από τον εργοστασιακό οδηγό της Yamaha τον Jorge Lorenzo.

O Andrea Dovizioso με την δική του εργοδτασιακή Honda είναι 5ος. αφήνοντας στην 6η θέση τον Ben Spies και την Μ1 του. Ο 21χρονος Karel Abraham με την δορυφορική Ducati, πήρε την τελευταία στιγμή την 8η θέση, αφήνοντας πίσω του τον Rossi, που είναι 3.769 από την κορυφή!

Την δεκάδα έκλεισε ένας πολύ καλός Toni Elias που οδήγησε όπως έπρεπε την δορυφορική του Honda της LCR.

 

Δείτε αναλυτικά τους χρόνους στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας.

Επόμενο άρθρο »

WSBK Misano Κατ.1: Ταχύτερος ο Checa

« Προηγούμενο άρθρο

Silverstone 125cc ΕΔ2: Ξανά πρώτος ο Zarco

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα