• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Silverstone 125cc ΕΔ2: Ξανά πρώτος ο Zarco
Διακρίθηκε στην βρεγμένη πίστα
Νέα 10/06/2011 - 16:39

Η βροχή ήταν ο πρωταγωνιστής στις δεύτερες ελεύθερες δοκιμές της κατηγορία των 125cc. Η βρεγμένη πίστα δεν άφησε πολλά περιθώρια στους αναβάτες να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούσαν.

Οι πρώτες σταγόνες άρχισαν να πέφτουν έπειτα από τον πέμπτο γύρο και ενώ οι μοτοσυκλέτες είχαν σλικ ελαστικά. Έτσι όλοι επέστρεψαν στα πιτς για να αλλάξουν λάστιχα και να ρυθμίσουν κατάλληλα τις μοτοσυκλέτες τους.

 

Πάντως όταν η διαδικασία ολοκληρώθηκε, ο Johann Zarco (Avant-AirAsia-Ajo) ήταν και πάλι ταχύτερος όλων. Ο χρόνος του ήταν 2:34.174, ενώ το πρωί είχε σημειώσει 2:16.579, κάτι που δείχνει ότι ο καιρός επηρέασε την προσπάθεια όλων. Στη δεύτερη θέση ήταν ο Danny Webb (Mahindra Racing), με διαφορά 2.782 δευτερόλεπτα, και τρίτος ο Jonas Folger (Red Bull Ajo Motorsport).

 

Τέταρτος ήταν ο Sergio Gadea (Blusens by Paris Hilton Racing), πέμπτος ο Luis Salom (RW Racing GP) και στην έκτη θέση βρέθηκε ο Adrian Martin (Bankia Aspar), με διαφορά 4.093 δευτερόλεπτα από τον Zarco.

 

Ο Nicolas Terol (Bankia Aspar) ήταν 7ος, πίσω του βρέθηκε ο Adrian Martin (Bankia Aspar) ενώ τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Francesco Mauriello (WTR-Ten10 Racing) και Efrén Vázquez (Avant-AirAsia-Ajo).

Να σημειώσουμε ότι εκτός του 107% από τον χρόνο του πρώτου βρέθηκαν οκτώ αναβάτες.

 

Δείτε αναλυτικά τους χρόνους στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας.

Επόμενο άρθρο »

Silverstone ΕΔ2: Stoner & Simoncelli και στο βρεγμένο

« Προηγούμενο άρθρο

WSBK Misano ΕΔ1: Ταχύτερος ο Checa

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα