• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Καταλονία Moto2: Επικράτηση Bradl
Κέρδισε με πειστικό τρόπο
Νέα 05/06/2011 - 15:36

Ο Stefan Bradl (Viessmann Kiefer Racing) πήρε άλλους 25 βαθμούς στην Καταλονία και αύξησε ακόμα περισσότερο την διαφορά του στη βαθμολογία της κατηγορίας (43 βαθμοί από τον δεύτερο Simone Corsi).

Ο Γερμανός οδηγός κέρδισε, για τρίτη φορά φέτος, σε έναν αγώνα που χαρακτηρίστηκε από πολλά ατυχήματα. Συνολικά, 12 αναβάτες δεν κατάφεραν να τερματίσουν.

 

Δεύτερος ήταν ο Marc Marquez (Team CatalunyaCaixa Repsol) ο οποίος δείχνει ότι έχει βρει τον ρυθμό του και έχει προσαρμοστεί στην Moto2 και τρίτος τερμάτισε ο Aleix Espargarο (Pons HP 40) ο οποίος ανέβηκε στο βάθρο για πρώτη φορά στην καριέρα του και πανηγύρισε έντονα το γεγονός με τους φίλους του.

Μάλιστα ο Ισπανός αναβάτης μένει πλησίον της πίστας του Montmelo και την γνωρίζει καλά. Η διαφορά τους από τον Bradl ήταν 4.141 δευτερόλεπτα και 8.409 δευτερόλεπτα αντίστοιχα.

 

Τέταρτος ήταν ο Simone Corsi (Ioda Racing Project) και πέμπτος ο Randy Krummenacher (GP Team Switzerland Kiefer Racing) ο οποίος σημείωσε μια πολύ καλή επίδοση.

Έκτος τερμάτισε ο Alex de Angelis (JiR Moto2), έβδομος ο Esteve Rabat (Blusens-STX) και στην όγδοη θέση ήταν ο Mika Kallio (Marc VDS Racing). Στις δύο τελευταίες θέσεις της δεκάδας βρέθηκαν οι Yonny Hernandez (Blusens-STX) και Max Neukirchner (MZ Racing).

 

Σε ό,τι αφορά τα ατυχήματα, οι Yuki Takahashi (Gresini Racing) και Thomas Luthi (Interwetten Paddock Moto2) συγκρούστηκαν στον πέμπτο γύρο του αγώνα και έπεσαν, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ο Ιάπωνας αναβάτης.

 

Οκτώ γύρους γύρους πριν τον τερματισμό ο Dominique Aegerter (Technomag CIP) έπεσε ενώ την ίδια τύχη είχαν και ο ομόσταυλός του Kenan Sofuoglu ο οποίος δεν κατάφερε να φρενάρει σωστά και συγκρούστηκε με τον Julian Simon (Mapfre Aspar).

O Simon τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στην κλινική της πίστας όπου διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί κάταγμα κνήμης-περόνης στο δεξί του πόδι.

Τέλος, ο Mike di Meglio (Tech3 Racing) έπεσε στα μέσα του αγώνα ενώ ο Axel Pons (Pons HP 40) έπαθε το ίδιο τέσσερις γύρους πριν τον τερματισμό. 

 

Δείτε το συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας για τα αποτελέσματα αναλυτικά.

Επόμενο άρθρο »

Καταλονία: Άνετη νίκη Stoner

« Προηγούμενο άρθρο

Καταλονία 125cc: Nικητής ο Terol

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα