• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Καταλονία 125cc: Nικητής ο Terol
Έπειτα από έναν επεισοδιακό τερματισμό
Νέα 05/06/2011 - 13:59

Ο Nicolas Terol (Bankia Aspar) κέρδισε τον αγώνα στην Καταλονία έπειτα από την απόφαση του Αλυτάρχη να επιβάλει ποινή 20 δευτερολέπτων στον Johann Zarco (Avant-AirAsia-Ajo) επειδή αυτός έσπρωξε τον Ισπανό αναβάτη στην προσπάθειά του να τον προσπεράσει στην τελευταία στροφή και τον έβγαλε εκτός πίστας.

 

Ο Terol ήταν επικεφαλής μέχρι την τελευταία στροφή του αγώνα. Τότε ο Zarco προσπάθησε να τον προσπεράσει από την εσωτερική, άνοιξε την τροχιά του, ακούμπησε με τον Terol και τον ανάγκασε να πατήσει εκτός πίστας και να κόψει ρυθμό. O Zarco πέρασε πρώτος τη γραμμή του τερματισμού, με τον Ισπανό μόλις πίσω του, όμως επιβλήθηκε ποινή 20’’ για αντικανονικό προσπέρασμα στον Γάλλο, ο οποίος τελικά κατετάγη έκτος.

Έτσι, ο Zarco κατέστρεψε ένα αποτέλεσμα που θα μπορούσε να είναι το καλύτερο στην ως τώρα καριέρα του και είναι κρίμα επειδή ήταν πολύ γρήγορος και μαχητικός στην πίστα.

 

Στη δεύτερη θέση κατετάγη ο Maverick Vinales (Blusens by Paris Hilton Racing) και τρίτος ήταν ο Jonas Folger (Red Bull Ajo Motorsport).

Τέταρτος ήταν ο Sandro Cortese (Intact-Racing Team Germany), ο οποίος παρέμεινε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, και πέμπτος ο Efren Vázquez (Avant-AirAsia-Ajo).

 

Στην έκτη θέση τερμάτισε ο Hector Faubel, o ομόσταυλος του Terol, στην έβδομη ο Sergio Gadea (Blusens by Paris Hilton Racing), ενώ την δεκάδα συμπλήρωσαν οι Adrian Martin (Bankia Aspar) και Jakub Kornfeil (Ongetta-Centro Seta).

 

Να σημειώσουμε ότι οι Danny Webb (Mahindra Racing), Harry Stafford (Ongetta-Centro Seta), Zulfahmi Khairuddin (AirAsia-SIC-Ajo) και Miguel Oliveira (Andalucia Banca Civica) έπεσαν μόλις στον πρώτο γύρο του αγώνα.

 

Δείτε το συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας για τα αποτελέσματα αναλυτικά.

Επόμενο άρθρο »

Καταλονία Moto2: Επικράτηση Bradl

« Προηγούμενο άρθρο

Φωτογραφικό: 2η ημέρα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα