• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Καταλονία EΔ3: Stoner – Lorenzo μπροστά, έπεσε ο Rossi
Rossi & Capirossi έπεσαν, ευτυχώς χωρίς να κτυπήσουν
Νέα 04/06/2011 - 12:32

Αποστολή περιοδικό MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης 

 

Στις Ελεύθερες Δοκιμές 3 και πάλι ο Casey Stoner ήταν στην πρώτη θέση, όμως αυτή τη φορά χωρίς να καταφέρει να κάνει διαφορά, ειδικά από τον Jorge Lorenzo που έβγαλε από την Μ1 τον καλύτερό της εαυτό και έφτασε μόλις 0.122 του δευτερολέπτου πίσω από το 1:42.691 του Αυστραλού. Το σημαντικό είναι ότι σε αυτό το σημείο των δοκιμών ο Ισπανός ήταν ο ταχύτερος στην πίστα με την Honda του Stoner να ακολουθεί με ένα δέκατο διαφορά, παρά το ότι σε τελική ταχύτητα ήταν η καλύτερη με 328.5 χαω, έναντι 326.8 της Yamaha του Lorenzo. Έτσι το απόγευμα στις Κατατακτήριες αναμένεται πόλεμος τακτικής, αν ο καιρός μείνει όπως τώρα, παρά τα αρκετά σύννεφα που υπάρχουν πάνω από την πίστα.

 

Ο τρίτος της παρέας είναι ο Marco Simoncelli που με 1:43.130 δεν κατάφερε να σπάσει το ψυχολογικό φράγμα του 1’43’’, αλλά έδειξε και πάλι ότι δεν επηρεάζεται από τα σφυρίγματα και το γιουχάισμα των Ισπανών θεατών. Να θυμίσουμε ότι το ρεκόρ πίστας είναι στο 1:42.358 από το 2008 και τον απόντα Dani Pedrosa και οι χρόνοι των δύο πρώτων δείχνουν ότι φέτος μπορεί να έχουμε ένα νέο ρεκόρ στον αυριανό αγώνα.

 

Ο Ben Spies στην 4η θέση είναι και αυτός ανεβασμένος σήμερα για την Yamaha, μπροστά από τον τρίτο εργοστασιακό της Honda, τον Andrea Dovizioso. O Nicky Hayden στην 6η θέση είναι η πρώτη Ducati, o τελευταίος οδηγός με διαφορά μικρότερη από 1’’ δευτερόλεπτο από την κορυφή.

Ο ομόσταυλός του Valentino Rossi έμεινε στην 8η θέση, αφού λίγο πριν το τέλος έπεσε από μπροστινό στην πρώτη αριστερή στροφή της πίστας την 5 (εκεί που έσπασε την κλείδα του χθες ο Edwards) και όταν γύρισε στο γκαράζ, πρόλαβε να κάνει μόλις 2 γύρους με την 2η μοτοσυκλέτα του. Πίσω του στην 9η θέση ο Capirossi που και αυτός έπεσε, ευτυχώς χωρίς να κτυπήσει και έκανε και αυτός 2-3 γύρους με την 2η μοτοσυκλέτα του.

Θετική εμφάνιση και πάλι για την δορυφορική Yamaha Tech3 και τον Βρετανό Cal Crutchlow που είναι στην 7η θέση και δείχνει να προσαρμόζεται τέλεια στην νέα του κατηγορία. Την δεκάδα έκλεισε ο Alvaro Bautista για την Suzuki.

Ο Toni Elias με το νέο πλαίσιο σήμερα στην Honda του, δεν κατάφερε να βελιτωθεί και έμεινε τελευταίος με 2.2’’ διαφορά από τον πρώτο.

 

Δείτε το συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας για τα αποτελέσματα αναλυτικά.

 

Επόμενο άρθρο »

Honda EV-neo

« Προηγούμενο άρθρο

Καταλονία 125cc ΕΔ3: Επικράτηση Τerol

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA