• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Honda EV-neo
Ηλεκτροκίνητο σκούτερ για τα paddock
Νέα 04/06/2011 - 12:33

Η Honda δημιούργησε το EV-neo, ένα ηλεκτροκίνητο σκούτερ για την πόλη, και αποφάσισε να ενισχύσει την παρουσία του στην παγκόσμια αγορά και να το κάνει περισσότερο γνωστό στον κόσμο.

Έτσι παρουσίασε μια έκδοση με τα χρώματα και τους χορηγούς του HRC και την έδωσε στα μέλη της ομάδας για να μετακινούνται με αυτά (σκούτερ) εντός των πιτς.

 

Είναι γνωστό ότι η Ιαπωνική εταιρεία φροντίζει για την προστασία του περιβάλλοντος και μάλιστα εξελίσσει τεχνολογία γι’ αυτό τον σκοπό και μέσω των αγώνων. Το EV-neo είναι αμιγώς ηλεκτροκίνητο και υιοθετεί τεχνολογία από το Insight, το υβριδικό αυτοκίνητο της Honda.

Σε ταχεία φόρτιση η μπαταρίες του «γεμίζουν» πλήρως σε μισή ώρα (εάν η θερμοκρασία περιβάλλοντος είναι 25 βαθμοί Κελσίου).

 

Nα θυμίσουμε ότι οι άνθρωποι της εταιρείας ασχολούνται με την ηλεκτροκίνηση στα σκούτερ από το 1994, όταν είχαν δημιουργήσει το CUV-ES. Προς το παρόν, το EV-neo είναι διαθέσιμο μόνο στη Ιαπωνική αγορά.

Πάντως, όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες, οι Casey Stoner και Andrea Dovizioso δεν έχασαν την ευκαιρία να το οδηγήσουν.

Επόμενο άρθρο »

Φωτογραφικό: Καταλονία, 1η ημέρα

« Προηγούμενο άρθρο

Καταλονία EΔ3: Stoner – Lorenzo μπροστά, έπεσε ο Rossi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA