• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Καταλονία: Παραλειπόμενα Παρασκευής
Ο Edwards έσπασε την κλείδα του :(
Νέα 03/06/2011 - 22:37

Αποστολή περιοδικό MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης 

 

• Ο Colin Edwards είναι ο μεγάλος άτυχος της πρώτης ημέρας του αγώνα της Καταλονίας. Ο Αμερικανός στον πρώτο του γύρο με καινούργια λάστιχα, έπεσε στην στροφή 5, την πρώτη αριστερή στροφή της πίστας – προφανώς από κρύο λάστιχο – και έσπασε την δεξιά του κλείδα. Μεταφέρθηκε στην κλινική Dexeus Institute Hospital, όπου θα εγχειριστεί από τον Dr Xavier Mir, ο οποίος έχει εγχειρήσει στο παρελθόν τους Dani Pedrosa και Jorge Lorenzo.

• Ο Jorge Lorenzo έκανε μόλις 9 γύρους στις απογευματινές δοκιμές, αφού μπήκε μόνο με τα σλικ λάστιχα στο τέλος. Έτσι είναι από τους λίγους που δεν χρησιμοποίησαν κανένα από τα 4 βρόχινα λάστιχα που έχουν, γεγονός που μπορεί να μεταφραστεί σε πλεονέκτημα, αν ο αγώνας τις Κυριακής γίνει κάτω από ημι-βρόχινες συνθήκες! Όσον αφορά την επίδοσή του στο στεγνό, ό ίδιος είπε: «Θα είναι δύσκολο να δώσω μάχη για τη νίκη. Πρέπει να είμαι υπομονετικός και ήρεμος και να τα δώσω όλα και να αγωνιστώ για μια θέση στο βάθρο». Η δήλωση σίγουρα αναφέρεται στην υπεροχή των Honda, που θα είναι δύσκολο να ακολουθήσει στο στεγνό.

Valentino Rossi
Valentino Rossi

• Ο Valentino Rossi λέει ότι έχουν κάποιες ιδέες για να βρουν αύριο το σωστό στήσιμο της μοτοσυκλέτας, αλλά και αυτός θεωρεί ότι οι Stoner, Simoncelli είναι άπιαστοι και ο στόχος του είναι οι Dovizioso, Lorenzo. «Παρά το ότι θα είμαστε πιο ανταγωνιστικοί στο βρεγμένο, προτιμώ να είναι στεγνό, αφού έχουμε δουλειά να κάνουμε για να βελτιωθούμε», είπε, δείχνοντας ότι προφανώς τώρα δεν τον ενδιαφέρουν οι βαθμοί, αλλά η εξέλιξη της μοτοσυκλέτας, ώστε να μπορέσει να διεκδικεί αργότερα μέσα στην χρονιά τη νίκη.

Marco Simoncelli, Karel Abraham
Marco Simoncelli, Karel Abraham

• Ο Marco Simoncelli θέλει να βελτιωθεί στο τρίτο και τέταρτο κομμάτι της πίστας, ειδικά στο τελευταίο, όπου χάνει σε σχέση με τον Stoner. «Είναι λίγο γρηγορότερος αλλά είμαστε κοντά», είπε χαρακτηριστικά. «Αν καταφέρω να σταθώ κοντά του στον αγώνα, θα είμαι σε θέση να δω το τι μπορώ να μάθω από αυτόν», κατέληξε.

 

Colin Edwards
Colin Edwards

Επόμενο άρθρο »

Καταλονία 125cc ΕΔ3: Επικράτηση Τerol

« Προηγούμενο άρθρο

Καταλονία Μoto2 ΕΔ2: Ο Corsi ταχύτερος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA