• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Καταλονία Μoto2 ΕΔ2: Ο Corsi ταχύτερος
Ήταν ανταγωνιστικός ως το τέλος
Νέα 03/06/2011 - 18:02

Ο Simone Corsi (Ioda Racing Project) «έκλεψε» την πρωτιά από τον Thomas Luthi (Interwetten Paddock Moto2) κυριολεκτικά στο τέλος της διαδικασίας των δεύτερων Ελεύθερων Δοκιμών της κατηγορίας. H μεταξύ τους διαφορά ήταν μόλις 0.121 δευτερόλεπτα.

Ο ανταγωνισμός ήταν για μία ακόμα φορά εντονότατος και πρέπει να πούμε ότι η διαφορά των πρώτων 18 αναβατών ήταν ένα δευτερόλεπτο (1.009 για την ακρίβεια). Οι καιρικές συνθήκες βελτιώθηκαν, δηλαδή σταμάτησε η βροχή, και έτσι οι αναβάτες είχαν τη δυνατότητα να προσπαθήσουν για κάτι καλύτερο.

 

Στην τρίτη θέση ήταν ο Alex de Angelis (JiR Moto2) και στην τέταρτη ο Yuki Takahashi (Gresini Racing), o οποίος είχε κερδίσει πέρσι στον αγώνα. Τρία λεπτά πριν το τέλος της διαδικασίας, οι δυο τους κινήθηκαν ταχύτερα από τον Bradley Smith (Tech 3) αφήνοντας τον Βρετανό στην πέμπτη θέση (ενώ ως τότε ήταν τρίτος).

Πάντως, στις δεύτερες δοκιμές ο Smith ανέβηκε επτά θέσεις συγκριτικά με τον χρόνο που έκανε το πρωί (ήταν 12ος).

 

Πίσω του, έκτος, και με διαφορά μόλις 0.012 του δευτερολέπτου ήταν ο Stefan Bradl (Viessmann Kiefer Racing), ενώ ο Mika Kallio (Marc VDS Racing) ήταν έβδομος. Να σημειώσουμε ότι όλοι αυτοί σημείωσαν ταχύτερο χρόνο από αυτόν που έκαναν το πρωί.

Όγδοος ήταν ο Aleix Espargarο (Pons HP 40), ένατος ο Scott Redding (Marc VDS Racing) και δέκατος ο Michele Pirro (Gresini Racing Moto2).

Σε ό,τι αφορά τον Marc Marquez (Team CatalunyaCaixa Repsol) ήταν 11ος καθώς η πτώση που είχε στις πρώτες δοκιμές φαίνεται να τον επηρέασε.

 

Δείτε το συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας για τα αποτελέσματα αναλυτικά.

Επόμενο άρθρο »

Καταλονία: Παραλειπόμενα Παρασκευής

« Προηγούμενο άρθρο

O «ΜΠΙΛΗΣ ΚΑΝΤΙΛΗΣ» στο «ΠΑΠΑΦΕΙΟ»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA