• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Καταλονία 125cc ΕΔ2: Και πάλι Terol
Η βροχή περιόρισε την προσπάθεια των οδηγών
Νέα 03/06/2011 - 16:39

Ο επικεφαλής της βαθμολογίας στην κατηγορία των 125cc, o Nicolas Terol, ήταν ταχύτερος και στις δεύτερες Ελεύθερες Δοκιμές της ημέρας. Ο Ισπανός αναβάτης της Bankia Aspar σημείωσε ταχύτερο χρόνο 1:54.691 ο οποίος ήταν κατά περίπου 1.5 δευτερόλεπτα πιο αργός συγκριτικά με αυτόν που έκανε το πρωί, επειδή η πίστα ήταν βρεγμένη.

 

Δεύτερος ήταν ο Sandro Cortese (Intact-Racing Team Germany), 0.793 δευτερόλεπτα πίσω από τον Terol, και τρίτος ο Maverick Vinales (Blusens by Paris Hilton Racing). Nα πούμε ότι τόσο ο Cortese όσο και ο Vinales ήταν πιο αργοί εξαιτίας της βροχής, συγκριτικά με τους πρωινούς χρόνους τους. Επίσης, ο Vinales έπεσε αλλά είχε προλάβει να κάνει τον καλό χρόνο του.

Η διαδικασία των δεύτερων δοκιμών διακόπηκε για 27 λεπτά εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης και όλοι οι αναβάτες μπήκαν στα πιτς. Όσοι ξαναβγήκαν στην πίστα απλά προσπαθούσαν να οδηγήσουν.

 

Στην τέταρτη θέση ήταν ο Johann Zarco (Avant-AirAsia-Ajo) και στην πέμπτη ο Sergio Gadea, ο ομόσταυλος του Vinales. Έκτος ήταν Jonas Folger (Red Bull Ajo Motorsport) ο οποίος με χρόνο 1:56.890 ήταν κατά 2.199 δευτερόλεπτα πιο αργός από τον Terol.

 

Τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Niklas Ajo (TT Motion Events Racing), Simone Grotzkyj (Phonica Racing), Luigi Morciano (Team Italia FMI) ο οποίος ήταν επικεφαλής της κατάταξης στην αρχή, και Danny Kent (Red Bull Ajo Motorsport).

 

Κάντε «κλικ» στο παρακάτω αρχείο για να δείτε τα αποτελέσματα από τις δεύτερες Ελεύθερες Δοκιμές της κατηγορίας 125cc στην Καταλονία.

Επόμενο άρθρο »

Καταλονία ΕΔ2: Ο Stoner, η Honda και οι άλλοι…

« Προηγούμενο άρθρο

Καταλονία Moto2 ΕΔ1: Επικεφαλής ο Luthi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA