• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Καταλονία Moto2 ΕΔ1: Επικεφαλής ο Luthi
Ήταν ταχύτερος στο τέλος
Νέα 03/06/2011 - 14:16

Ο Thomas Luthi (Interwetten Paddock Moto2) ήταν ταχύτερος όλων στις πρώτες Ελεύθερες Δοκιμές της Moto2 και βρέθηκε επικεφαλής λίγα λεπτά πριν τη λήξη της διαδικασίας. Έτσι άφησε πίσω του τον Aleix Espargaro (Pons HP 40) με διαφορά 0.140 δευτερόλεπτα.

 

Στην τρίτη θέση ήταν ο Julian Simon (Mapfre Aspar) ο οποίος είχε διαφορά 0.276 δευτερόλεπτα από τον Luthi και 0.153 δευτερόλεπτα από τον Espargaro. O Simon άφησε πίσω του, τέταρτο δηλαδή, τον Stefan Bradl (Viessmann Kiefer Racing) ενώ πέμπτος ήταν ο Scott Redding (Marc VDS Racing).

 

Στην έκτη θέση βρέθηκε ο Simone Corsi (Ioda Racing Project) ο οποίος ήταν επικεφαλής της κατάταξης για μεγάλο χρονικό διάστημα της 45λεπτης διαδικασίας. Έβδομος ήταν ο Pol Espargarο (HP Tuenti Speed Up), ο οποίος συνέχισε τα καλά αποτελέσματα, και πίσω του βρέθηκε ο Dominique Aegerter (Technomag-CIP).

Τη δεκάδα «έκλεισαν» οι Axel Pons (Pons HP 40) και Kenan Sofuoglu (Technomag-CIP).

 

Ο Marc Marquez, o νικητής της κατηγορίας στο Le Mans, έπεσε περίπου 10 λεπτά πριν το τέλος της διαδικασίας χωρίς να τραυματιστεί. Όμως δεν μπόρεσε να συνεχίσει.

 

Κάντε «κλικ» στο παρακάτω αρχείο για να δείτε τα αποτελέσματα από τις πρώτες Ελεύθερες Δοκιμές της κατηγορίας Moto2 στην Καταλονία.

Επόμενο άρθρο »

Καταλονία 125cc ΕΔ2: Και πάλι Terol

« Προηγούμενο άρθρο

Καταλονία: H βροχή διέκοψε τις ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA