• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Καταλονία: Τι περιμένουν οι 5 της συνέντευξης τύπου
Stoner, Lorenzo υπολογίζουν στα καλύτερα
Νέα 02/06/2011 - 21:26

Αποστολή περιοδικό MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης 

 

Οι 5 οδηγοί που προσκλήθηκαν στην συνέντευξη τύπου ήταν οι Lorenzo, Stoner, Rossi, Spies, Elias και όλοι μίλησαν για τους στόχους τους στον αγώνα και το τι τους απασχολεί.

 

Ο Jorge Lorenzo αναφέρθηκε αρχικά στο Le Mans που το χαρακτήρισε σκληρό για τον ίδιο και την ομάδα.

«Δεν στήσαμε σωστά την μοτοσυκλέτα, είχαμε πολλές σούζες στις εξόδους και η φυσική μου κατάσταση στο τέλος ήταν λίγο χαμηλή. Εδώ όμως δεν έχει πολλές επιταχύνσεις από κλειστές στροφές, που είναι το αδύνατό μας σημείο, κυρίως για τις σούζες, οπότε περιμένω να πάμε καλύτερα», είπε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2010.

 

Ο Casey Stoner με την σειρά του είπε κυνικά:

«Η Honda θα δουλέψει καλά εδώ».

 

Ο Valentino Rossi δήλωσε ευχαριστημένος με την πρόοδό του:

«Το Montmelo είναι από τις αγαπημένες μου πίστες. Μου αρέσει πολύ και η Βαρκελώνη σαν πόλη. Από τις 5 Ιουνίου του 2010, που έγινε το ατύχημά μου στο Mugello, πέρασα μια δύσκολη περίοδο και με το πόδι και με τον ώμο μου. Τώρα αισθάνομαι καλά και αγώνα με τον αγώνα βελτιωνόμαστε». Η αισιοδοξία του είναι συγκρατημένη, αλλά ξέρει ότι βρίσκεται στο σωστό δρόμο και αν οι προβλέψεις τις μετεωρολογικής βγουν αληθινές και ο αγώνας γίνε υπό βροχή, τότε ξέρει ότι μπορεί ακόμη και να κερδίσει.

 

Ο Ben Spies από την πλευρά του έδειξε προβληματισμένος:

«Χαίρομαι που βλέπω τόσους δημοσιογράφους μαζεμένους εδώ. Έχω καιρό να προσκληθώ και αυτό γιατί μερικές φορές τα πράγματα δεν πάνε όσο καλά περιμένεις. Έτσι είναι όμως οι αγώνες. Με τόσο ταλέντο μαζεμένο στην σχάρα της εκκίνησης, πρέπει να δουλεύουν όλα στο 100% για να πας καλά. Η πίστα εδώ μου αρέσει πολύ και ελπίζω να πάω καλύτερα από ότι στους προηγούμενους αγώνες».

 

Τέλος ο Toni Elias που προσκλήθηκε ως τοπικός οδηγός, αφού το σπίτι του απέχει ελάχιστα από την πίστα, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που περνάει:

«Περίμενα αλλιώς τα πράγματα φέτος που γύρισα στα MotoGP, ως Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto2. Τώρα πάμε καλύτερα σε κάθε αγώνα και το Σάββατο θα έχω το νέο πλαίσιο και ελπίζω να βελτιωθούμε κι άλλο. Το πρόβλημά μου δεν είναι μόνο η πρόσφυση του πίσω τροχού. Αυτό είναι το μεγαλύτερο, αλλά έχω και άλλα προβλήματα. Νομίζω όμως ότι θα το βρούμε. Δεν με έκανε αργότερο οδηγό η Moto2, απλά είμαι σε νέα ομάδα και ακόμη δεν το έχουμε βρει. Όμως όλοι πιέζουμε πολύ και δουλεύουμε πολύ, οπότε είμαι σίγουρος ότι αυτό θα αποδώσει και το αποτέλεσμα θα έλθει».

 

Ο Marco Simoncelli δεν είχε προσκληθεί στην συνέντευξη τύπου, αφού είχε λάβει μια άλλη πρόσκληση για απολογία! Η FIM έβγαλε ανακοίνωση ότι έγινε η συνάντηση και ότι ο Ιταλός οδηγός αναγνώρισε ότι έκανε λάθος εκτίμηση και δήλωσε ότι στο μέλλον θα προσπαθήσει να αξιολογεί καλύτερα τις καταστάσεις και θα είναι περισσότερο προσεκτικός. Μιλώντας με τον πατέρα του, μας είπε ότι ο Marco είναι έτοιμος για την μάχη και το μόνο που φοβούνται είναι ο τρελός που τον έχει απειλήσει ότι θα τον πυροβολήσει.

 

Επόμενο άρθρο »

H BeOn Automotive στην Moto3

« Προηγούμενο άρθρο

Καταλονία: Τα 800αρια φταίνε για την επιθετικότητα στα προσπεράσματα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA