• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Bautista δηλώνει 100% έτοιμος
Για το Grand Prix της Καταλονίας
Νέα 01/06/2011 - 16:56

Το ηθικό του Alvaro Bautista είναι ανεβασμένο ενόψει του αγώνα στο Montmelo. Ο Ισπανός αναβάτης της Suzuki δήλωσε ότι αυτή τη φορά έχει αναρρώσει πλήρως και δεν θα λάβει μέρος τραυματισμένος.

Όπως είπε:

«Έχω καλές αναμνήσεις από το περσινό Grand Prix και ελπίζω να είμαι σε θέση να κάνω έναν καλό αγώνα επειδή αυτή η πίστα μου αρέσει πολύ. Έκανα πολλή εξάσκηση και θα είμαι 100% έτοιμος. Περάσαμε δύσκολες στιγμές ως τώρα και χρειάζεται να ξεχάσουμε ό,τι έγινε και να επικεντρωθούμε στους εναπομείναντες αγώνες.

 

Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να πιέσουμε το συντομότερο δυνατόν. Μου αρέσει να αγωνίζομαι στο Montmelo και αισθάνομαι σίγουρος, όπως έκανα και πέρσι. Ελπίζω να έχω ένα καλό αποτέλεσμα και να ξεπεράσω ό,τι μου έτυχε ως τώρα.»

 

Θυμίζουμε ότι στο συγκεκριμένο Grand Prix ο Bautista κέρδισε το 2006 στην κατηγορία των 125cc, όπου είχε και την Pole Position, το 2008 ήταν δεύτερος στην κατηγορία των 250cc (έπειτα από μια έντονη μονομαχία με τον Marco Simoncelli), ενώ το 2009 κέρδισε σε αυτή. Πέρσι, ήταν πέμπτος.

Επόμενο άρθρο »

Η Paris Hilton στην Καταλονία

« Προηγούμενο άρθρο

Simoncelli: «Κατάλαβα που έκανα λάθος»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA