• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Simoncelli: «Κατάλαβα που έκανα λάθος»
Αναφέρθηκε στο συμβάν με τον Pedrosa
Νέα 01/06/2011 - 16:54

Σίγουρα, είναι μία από τις σκηνές που θα χαρακτηρίσουν την φετινή χρονιά. Η σύγκρουση του Marco Simoncelli και του Dani Perdosa στο Le Mans δημιούργησε μια κατάσταση όπου οι απόψεις διχάζονται για τα αίτια και για το ποιος έφταιγε.

Έπειτα από αντιπαραθέσεις και δηλώσεις που έκαναν πολλοί, ο Simoncelli είπε ότι κατάλαβε που έκανε λάθος. Συγκεκριμένα, ο Ιταλός οδηγός της Gresini Honda δήλωσε:

«Αυτές τις δύο εβδομάδες είχα τον χρόνο να σκεφτώ τον αγώνα στο Le Mans. Είμαι ακόμα απογοητευμένος γι’ αυτό που συνέβη στον Dani και ελπίζω να αναρρώσει έγκαιρα και να λάβει μέρος στην Καταλονία.

Επίσης, είμαι απογοητευμένος επειδή δεν μπόρεσε η Honda να δει τέσσερις μοτοσυκλέτες της στις τέσσερις πρώτες θέσεις. Συνειδητοποίησα που έκανα λάθος και στο μέλλον θα προσπαθώ να εκτιμώ καλύτερα τις καταστάσεις και να είμαι πιο προσεκτικός.»

Σίγουρα πρόκειται για μια διπλωματική απάντηση η οποία δεν αναιρεί αυτό που είχε πει έπειτα από το Γαλλικό Grand Prix όπου υποστήριξε ότι είχε αφήσει χώρο στον Pedrosa.

 

 

Ο Simoncelli παραδέχτηκε, επίσης, ότι καταλαβαίνει ότι δεν θα τύχει της καλύτερης υποδοχής από τους Ισπανούς θεατές, στον συγκεκριμένο αγώνα. Όπως είπε:

«Γνωρίζω ότι δεν θα με επευφημούν στην Βαρκελώνη αλλά ελπίζω ότι η όποια κριτική μου ασκηθεί να γίνει με πολιτισμένο τρόπο και όχι με τον τρόπο που έγινε στο παρελθόν σε άλλα αθλήματα. Σε κάθε περίπτωση, θέλω να ξεπεράσω την διαμάχη και να επικεντρωθώ στις δοκιμές και τον αγώνα και είμαι σίγουρος ότι η ομάδα έχει την ικανότητα να φέρει ένα καλό αποτέλεσμα.»

Επόμενο άρθρο »

O Bautista δηλώνει 100% έτοιμος

« Προηγούμενο άρθρο

Νέο πλαίσιο για την LRC Honda στο Montmelo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA