• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans, 125cc, EΔ2: Ξανά ταχύτερος ο Terol
Μια τυπική διαδικασία για τον ίδιο
Νέα 13/05/2011 - 15:47

Ο Nicolas Terol (Bankia Aspar) ήταν και πάλι ταχύτερος, στις δεύτερες Ελεύθερες δοκιμές της κατηγορίας των 125cc. Μάλιστα ο Ισπανός οδηγός σημείωσε χρόνο 1:43.788 ο οποίος ήταν κατά περίπου 1.5 δευτερόλεπτα πιο γρήγορος από αυτόν που έκανε το πρωί.

 

Στην δεύτερη θέση βρέθηκε ο συμπατριώτης του Efren Vazquez (Avant-AirAsia-Ajo), ο οποίος ήταν επικεφαλής στο περισσότερο χρονικό διάστημα της διαδικασίας, όμως ο Terol τον πέρασε στα τελευταία λεπτά. Μάλιστα, ο Vazquez είχε μία πτώση στον τελευταίο γύρο ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί.

 

Τρίτος κατετάγη ο Sandro Cortese (Intact Racing Team Germany), ο οποίος επωφελήθηκε και αυτός από τις θερμότερες καιρικές συνθήκες, συγκριτικά. Ο Γερμανός οδηγός τερμάτισε στην 6η θέση στο Γαλλικό Grand Prix πέρσι και προσβλέπει σε μια καλύτερη επίδοση φέτος.

Πίσω του, και με διαφορά περίπου μισό δευτερόλεπτο, ήταν ο Hector Faubel (Bankia Aspar) ενώ πέμπτος βρέθηκε ο Jonas Folger (Red Bull Ajo Motorsport) που αντιμετώπισε προβλήματα με την μοτοσυκλέτα του και έμεινε αρκετό διάστημα εκτός πίστας.

Στην έκτη θέση ήταν ο Luis Salom (RW Racing GP) και στην έβδομη ο 16χρονος Maverick Vinales (Blusens by Paris Hilton Racing Team).

 

Να σημειώσουμε ότι πλην του Sergio Gadea (Blusens by Paris Hilton Racing Team), όλοι οι υπόλοιποι αναβάτες βελτίωσαν τον χρόνο τους. Σε ό,τι αφορά τις πτώσεις, μόνο ο Marcel Schrοtter (Mahindra Racing) είχε μια άτυχη στιγμή και δεν κατάφερε να συνεχίσει, ενώ η μοτοσυκλέτα του Danny Webb (Mahindra Racing) υπερθερμάνθηκε και έτσι ο Βρετανός οδηγός χρειάστηκε να μπει στα πιτς. Επέστρεψε στην πίστα περίπου πέντε λεπτά πριν το τέλος της διαδικασίας αλλά είχε μία πτώση και δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την προσπάθειά του.

 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την κατάταξη από τις δεύτερες Ελεύθερες δοκιμές των 125cc στη Γαλλική πίστα.

Επόμενο άρθρο »

Le Mans, MotoGP, ΕΔ2: O Stoner και πάλι πρώτος

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans, Moto2, ΕΔ1: Πρώτος ο Bradl

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα