• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans, Moto2, ΕΔ1: Πρώτος ο Bradl
Σε μια διαδικασία που διακόπηκε εξαιτίας ατυχήματος
Νέα 13/05/2011 - 14:05

Ο Stefan Bradl (Viessmann Kiefer Racing) ξεκίνησε δυνατά στις πρώτες Ελεύθερες δοκιμές της Moto2 και έκανε τον ταχύτερο γύρο σε αυτές. Βεβαίως η διαδικασία διακόπηκε όταν τέσσερις αναβάτες συγκρούστηκαν μεταξύ τους και από το συμβάν χύθηκαν λάδια στην πίστα, κάτι που έγινε αιτία να πέσουν πολλοί οδηγοί που ακολουθούσαν.

Μεταξύ αυτών ήταν ο Ricky Cardus (QMMF Racing Team) και ο Marc Marquez (Team CatalunyaCaixa Repsol) που κατάφερε να αποφύγει τους Pol Espargarο (HP Tuenti Speed Up) και Xavier Simeon (Tech 3 B). Ευτυχώς, κανείς από τους αναβάτες που ενεπλάκησαν στο ατύχημα δεν τραυματίστηκε αλλά οι Οργανωτές χρειάστηκε να δείξουν κόκκινη σημαία και να διακόψουν τις δοκιμές μέχρι να καθαριστεί η πίστα.

 

Στη δεύτερη θέση ήταν ο Thomas Luthi (Interwetten Paddock Moto2) με διαφορά 0.390 δευτερόλεπτα, παρότι είχε μία πτώση λίγο πριν το τέλος της διαδικασίας, και τρίτος ο Yuki Takahashi (Gresini Racing), περίπου 0.4 δευτερόλεπτα πίσω από τον Bradl. Ο Ιάπωνας βγήκε εκτός πίστας προς το τέλος των δοκιμών αλλά συνέχισε.

 

Τέταρτος ήταν ο Jules Cluzel (NGM Forward Racing). Ο Γάλλος ελπίζει σε μια καλή επίδοση εμπρός στους συμπατριώτες του και θέλει να τερματίσει καθώς δεν κατάφερε να το κάνει στο Εστορίλ. Στην πέμπτη θέση βρέθηκε ο Julian Simon (Mapfre Aspar) και στην έκτη ο Scott Redding (Marc VDS Racing).

 

Πίσω από αυτόν, δηλαδή έβδομος, βρέθηκε ο Alex de Angelis (JiR Moto2) και όγδοος ήταν ο Aleix Espargarο που κατάφερε να συνεχίσει έπειτα από την πτώση του. Το ίδιο έκανε και ο Marc Marquez ο οποίος ήταν ένατος και στη δέκατη θέση ήταν ο Bradley Smith (Tech 3).

 

Να σημειώσουμε ότι για μία φορά ακόμα ο ανταγωνισμός ήταν έντονος στην κατηγορία όπως μπορούμε να δούμε παρακάτω.

Επόμενο άρθρο »

Le Mans, 125cc, EΔ2: Ξανά ταχύτερος ο Terol

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans, MotoGP, ΕΔ1: Άπιαστος ο Stoner

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα