• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans, 125cc, ΕΔ1: Επικεφαλής ο Terol
Για μία ακόμα φορά ήταν αήττητος
Νέα 13/05/2011 - 11:59

Ο Nicolas Terol (Bankia Aspar) έδειξε από νωρίς τις προθέσεις του και για το Γαλλικό Grand Prix, στην κατηγορία των 125cc. Ήταν ταχύτερος στις πρώτες Ελεύθερες δοκιμές του Le Mans και δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησής του. Όταν κάποιος άλλος αναβάτης έκανε ταχύτερο χρόνο, ο Terol απλά «απαντούσε» στον επόμενο γύρο και παρέμεινε επικεφαλής ως το τέλος.

Ο χρόνος του ήταν 1:45.210 ενώ το ρεκόρ πίστας είναι 1:43.787 και το έχει ο Marc Marquez από πέρσι.

 

Στη δεύτερη θέση ήταν ο Efren Vazquez (Ajo Motorsport) με διαφορά 0.099 δευτερόλεπτα και τρίτος ο ομόσταυλός του Johann Zarco, με διαφορά 0.428 δευτερόλεπτα από τον Terol. Στην τέταρτη θέση ήταν ο Sergio Gadea (Blusens by Paris Hilton Racing) ενώ πίσω του βρέθηκε ο Hector Faubel, ο δεύτερος αναβάτης της Bankia Aspar. Ο ομόσταυλος του Terol θέλει ένα καλό αποτέλεσμα στη Γαλλία καθώς έπεσε στον αγώνα του Εστορίλ και δεν μπόρεσε να τερματίσει.

 

Έκτος ήταν ο Sandro Cortese (Intact-Racing Team Germany) με διαφορά 0.822 δευτερόλεπτα από τον πρώτο. Στην έβδομη θέση ήταν ο Alberto Moncayo (Team Andalucia Banca Civica), ο οποίος δεν τερμάτισε στο Εστορίλ εξαιτίας τεχνικού προβλήματος στην μοτοσυκλέτα του, όγδοος ήταν ο Maverick Vinales (Blusens by Paris Hilton Racing), πίσω του βρέθηκε ο Jonas Folger (Red Bull Ajo Motorsport) και στη δέκατη θέση ήταν ο Adrian Martin, ο τρίτος αναβάτης της Bankia Aspar, o οποίος ήταν 1.164 δευτερόλεπτα πίσω από τον Terol.

 

Ο Kevin Thobis (Team RMS), ο οποίος μετέχει ως έκτακτος οδηγός, είχε μια πτώση περίπου 10 λεπτά πριν το τέλος της διαδικασίας και μεταφέρθηκε με φορείο εκτός πίστας.

 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα από τις πρώτες Ελεύθερες δοκιμές της κατηγορία 125cc στο Le Mans.

Επόμενο άρθρο »

Le Mans, MotoGP, ΕΔ1: Άπιαστος ο Stoner

« Προηγούμενο άρθρο

Oι αναβάτες του MotoGP κάνουν καρτ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα