• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Oι αναβάτες του MotoGP κάνουν καρτ
Ένας διαφορετικός –και διασκεδαστικός– ανταγωνισμός
Νέα 13/05/2011 - 10:35

Οι οδηγοί που λαμβάνουν μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα είχαν την ευκαιρία να ξεφύγουν λίγο από την «ρουτίνα» τους και να διαγωνιστούν κάνοντας καρτ στην πίστα «Alain Prost» που υπάρχει εντός του σιρκουί στο οποίο διεξάγεται ο φημισμένος αγώνας «24 Ώρες του Le Mans».

 

Στη διαδικασία, η οποία έγινε για διαφημιστικούς λόγους, πήραν μέρος αναβάτες από όλες τις κατηγορίες. Οι Andrea Dovizioso (Repsol Honda), Karel Abraham (Cardion AB Racing), Andrea Iannone (Speed Master) και Efren Vazquez (Ajo Motorsport) ήταν μερικοί από αυτούς.

 

Το πρόγραμμα προέβλεπε δέκα λεπτά ελεύθερων δοκιμών, δύο κατατακτήριους γύρους και αγώνα διάρκειας πέντε γύρων. Ήδη από τη διάρκεια των ελεύθερων δοκιμών, ο ανταγωνισμός ήταν εντονότατος και δεν έλειψαν οι συγκρούσεις, όπως π.χ. αυτή μεταξύ των Abraham και Iannone, ή η έξοδος από την πίστα για τον Valentin Debise (Speed Up).

 

Για την ιστορία, να αναφέρουμε ότι τον ταχύτερο γύρο σημείωσε ο Jules Cluzel (Forward Racing) ο οποίος ξεκίνησε από την pole position και τερμάτισε πρώτος. Δεύτερος ήταν ο Louis Rossi (Matteoni Racing) και τρίτος ο Efren Vazquez. Ο Andrea Dovizioso ήταν δέκατος.

Επόμενο άρθρο »

Le Mans, 125cc, ΕΔ1: Επικεφαλής ο Terol

« Προηγούμενο άρθρο

Stoner: «Έφταιγα που “έκλεισα” τον Rossi»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα