• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Eπικρατεί καλό κλίμα στην Yamaha
Ενόψει του αγώνα στο Le Mans
Νέα 09/05/2011 - 14:19

Οι Jorge Lorenzo (φωτογραφία) και Ben Spies δείχνουν έτοιμοι για το επόμενο Grand Prix που θα γίνει το Σαββατοκύριακο στη Γαλλία. Την προηγούμενη εβδομάδα ο Lorenzo γιόρτασε τα 24α γενέθλιά του και ευελπιστεί να βρεθεί για μία ακόμα φορά στο βάθρο. Θυμίζουμε ότι στο συγκεκριμένο Grand Prix έχει κερδίσει τα τελευταία δύο χρόνια, όπως και το 2007 όταν μετείχε στην κατηγορία των 250cc.

Ο Spies, ο οποίος στους προηγούμενους δύο αγώνες δεν κατάφερε να τερματίσει εξαιτίας των πτώσεών του, θέλει όσο τίποτε άλλο να φέρει ένα καλό αποτέλεσμα. Ας δούμε τι είπαν οι δύο αναβάτες της Yamaha Racing Factory.

 

Jorge Lorenzo:

«To Le Mans είναι μια πίστα που μου αρέσει και στην οποία κέρδισα πέρσι. Οι άνθρωποι που μένουν στην περιοχή λατρεύουν τις μοτοσυκλέτες και την μυρωδιά της βενζίνης! Είμαστε επικεφαλής της βαθμολογίας όμως πρέπει να έχουμε ως στόχο να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε.

Ο στόχος μας είναι να ανέβουμε και πάλι στο βάθρο, για τέταρτη συνεχόμενη φορά φέτος, και να παραμείνουμε επικεφαλής και για το Montmelo. Το Le Mans έχει πολλά σικέιν και αυτό μου αρέσει. Πρέπει να προσέξουμε τον καιρό επειδή μεταβάλλεται εύκολα και μπορεί να γίνει αιτία για πολλές αλλαγές στον αγώνα».

 

Ben Spies:

«Έπειτα από τον αγώνα του Εστορίλ, πήγα στο Κόμο (Ιταλία) όπου ξεκουράστηκα. Είχα την ευκαιρία να ξεχάσω την απογοήτευσή μου από την πτώση μου στον αγώνα. Είχα ξεκινήσει καλά και πραγματικά πίστευα ότι θα τα καταφέρω στην Πορτογαλία. Όπως και να ‘χει, τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε στον επόμενο αγώνα».

Επόμενο άρθρο »

Βελτιώνεται η κατάσταση του de Puniet

« Προηγούμενο άρθρο

WSBK, Dall’Igna: «Δεν θα εφεσιβάλλουμε την απόφαση»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA