• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WSBK, Dall’Igna: «Δεν θα εφεσιβάλλουμε την απόφαση»
Για την ποινή στον Biaggi
Νέα 09/05/2011 - 13:03

Η ποινή διέλευσης από τα πιτς που επιβλήθηκε στον Max Biaggi στον δεύτερο αγώνα της Monza, επειδή «έκοψε» δρόμο στο σικέιν της πίστας, του χάλασε τον αγώνα και τον έριξε πίσω στην κατάταξη. Βεβαίως δεν είναι η πρώτη φορά που επιβάλλεται ποινή στον Biaggi γι’ αυτό τον λόγο. Το ίδιο είχε συμβεί και το 2009, πάλι στην ίδια πίστα, όπου ο Ιταλός αναβάτης της Aprilia είχε κληθεί σε απολογία από το Διαιτητικό Δικαστήριο του σπορ.

 

Ο Gigi Dall’Igna, Τεχνικός Διευθυντής της Aprilia, δήλωσε ότι η ομάδα δεν θα ασκήσει έφεση κατά της απόφασης. Όπως είπε:

«Οι αρμόδιοι είναι εκεί για να παίρνουν αποφάσεις. Δουλειά μας είναι τις σεβόμαστε και έτσι πρέπει να δεχτούμε την επιβληθείσα ποινή. Ωστόσο δεν μπορούμε να αποκρύψουμε το γεγονός από την αγωνιστική πλευρά του. Ο Max δεν κέρδισε χρόνο “κόβοντας” δρόμο. Το έκανε για να μην πέσει ενώ κινούταν με 330 km/h. Η απογοήτευσή μας είναι μεγαλύτερη επειδή όλη η ομάδα είχε προσπαθήσει για το καλύτερο. Τώρα πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά, όπως κάνουμε πάντα, και να έχουμε τον στόχο μας στο Πρωτάθλημα».

Επόμενο άρθρο »

Eπικρατεί καλό κλίμα στην Yamaha

« Προηγούμενο άρθρο

Νικητής ξανά ο Luca Marini

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA