• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2, Αγώνας: Νικητής ο Bradl
Άντεξε στην πίεση ως το τέλος
Νέα 01/05/2011 - 15:46

Ο Stefan Bradl (Viessmann Kiefer Racing) ήταν ο νικητής της κατηγορίας Moto2 στο Grand Prix του Εστορίλ. Ο Γερμανός αναβάτης ξεκίνησε από την Pole Position και τελικά τερμάτισε πρώτος αφού κατάφερε να αντέξει στην πίεση που του ασκούσε ο Julian Simon (Mapfre Aspar), ιδίως προς το τέλος του αγώνα. Έτσι πήρε τη δεύτερη νίκη του φέτος, ως τώρα βεβαίως.

Ο Simon, ο οποίος οδήγησε πολύ καλά, έμεινε δεύτερος, με διαφορά μόλις 0.147 δευτερόλεπτα. Να σημειώσουμε ότι στη μάχη για την πρώτη θέση πήρε μέρος και ο Andrea Iannone (Speed Master), ο οποίος κάποια στιγμή βρέθηκε επικεφαλής του αγώνα, όμως έπεσε και τελικά τερμάτισε 13ος.

 

Στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Yuki Takahashi (Gresini Racing). Δεν πρέπει να ξεχνάμε το ασήκωτο ψυχικό βάρος και το άγος του Ιάπωνα αναβάτη ο οποίος πριν από λίγες ημέρες έχασε τον μικρότερο αδερφό του σε τροχαίο δυστύχημα. Συνεπώς, η προσπάθεια που κατέβαλε και η θέση στην οποία τερμάτισε μάλλον θα ισοδυναμεί με νίκη γι’ αυτόν. 

 

Θετικό αποτέλεσμα ήταν η τέταρτη θέση για τον Dominique Aegerter (Technomag-CIP), ο οποίος έκανε την καλύτερη επίδοσή του στην Moto2 ως τώρα, ενώ πέμπτος τερμάτισε ο Simone Corsi (Ioda Racing Project). Στην έκτη θέση βρέθηκε ο Pol Espargarο (HP Tuenti Speed Up) και στην έβδομη ο Randy Krummenacher (GP Team Switzerland Kiefer Racing) που επίσης έκανε ένα καλό αγώνα.

 

Ο Thomas Luthi (Interwetten Paddock Moto2) έπεσε στην προσπάθειά του για την πρώτη θέση και δεν κατάφερε να συνεχίσει. Ο Marc Marquez (Team CatalunyaCaixa Repsol) έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του στο φρενάρισμα και έπεσε πάνω στον Scott Redding (Marc VDS Racing), κάτι που έκανε και τους δύο αναβάτες να βγουν εκτός πίστας. Όμως μπόρεσαν να συνεχίσουν και να τερματίσουν στην 21η και 25η θέση αντίστοιχα.

 

Στους άτυχους ανήκουν, επίσης, ο Kenan Sofuoglu (Technomag-CIP) ο οποίος έπεσε ενώ προσπαθούσε για την πέμπτη θέση, ο Michele Pirro (Gresini Racing Moto2) ο οποίος έπεσε στην αρχή του Grand Prix και ο Jules Cluzel (Forward Racing) που είχε μια πτώση στο μέσον του αγώνα.

 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα του αγώνα της Moto2 στο Εστορίλ.

Επόμενο άρθρο »

Estoril Live: Φοβερός ο Pedrosa, κέρδισε τη μάχη

« Προηγούμενο άρθρο

Φωτογραφικό: Στιγμές από το Εστορίλ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA