• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2, Kατατακτήριες: Πρώτος ο Bradl
«Μίλησε» στον τελευταίο γύρο!
Νέα 30/04/2011 - 19:19

Ο Γερμανός αναβάτης της Viessmann Kiefer Racing δεν φάνηκε αυτή τη φορά στις Ελεύθερες Δοκιμές, ωστόσο μάλλον είχε το σχέδιό του. Ο Stefan Bradl «είπε» τον τελευταίο λόγο εκεί που έπρεπε, στις Κατατακτήριες Δοκιμές της Moto2 για το Grand Prix του Estoril.

Ο Bradl, κυριολεκτικά στον τελευταίο γύρο της διαδικασίας πήρε την Pole Position (την τρίτη κατά σειρά φέτος, ως τώρα) και εκτόπισε από την πρώτη θέση τον Τhomas Luthi (Interwetten Paddock Moto2), o oποίος βρισκόταν εκεί για αρκετό χρονικό διάστημα.

Ο Luthi, που είχε τερματίσει τρίτος το 2005 στον συγκεκριμένο αγώνα όταν μετείχε στην κατηγορία των 125cc, ήταν κατά 0.163 δευτερόλεπτα πιο αργός από τον Γερμανό οδηγό.

 

Στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Julian Simon (Mapfre Aspar), ο οποίος μάλιστα τέθηκε επικεφαλής της κατάταξης προς το τέλος της διαδικασίας, πριν τον περάσουν οι Luthi (αρχικά) και Bradl (τελικά). Ο Simon έδειξε να έχει βελτιωθεί και προσβλέπει σε ένα καλό αποτέλεσμα στον αυριανό αγώνα.

 

Από την τέταρτη θέση της σχάρας εκκίνησης θα ξεκινήσει ο Marc Marquez (Team CatalunyaCaixa Repsol) ενώ από την πέμπτη ο Dominique Aegerter (Technomag-CIP) ο οποίος, στην προσπάθειά του να βελτιώσει τον χρόνο του, είχε μια πτώση λίγα λεπτά πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία των Κατατακτήριων, χωρίς να πάθει το παραμικρό. Στην έκτη θέση ήταν ο Michele Pirro (Gresini Racing Moto2) ο οποίος επίσης έπεσε χωρίς να τραυματιστεί.

 

Ο Υuki Takahashi (Gresini Racing), που χτες ήταν ταχύτερος όλων, θα εκκινήσει από την έβδομη θέση, ενώ ο ομόσταυλός του Kenan Sofuoglu από την όγδοη. Ο Τούρκος αναβάτης κάποια στιγμή βρέθηκε (προσωρινά) στην δεύτερη θέση όμως είχε μια πτώση και δεν μπόρεσε να κάνει καλύτερο χρόνο.

Από την ένατη θέση θα εκκινήσει ο Jules Cluzel (Forward Racing) και από τη δέκατη ο Pol Espargarο (HP Tuenti Speed Up) που και αυτός έπεσε αλλά παρέμεινε στην δεκάδα.

Τέλος, ο Andrea Iannone (Speed Master), ο οποίος προηγείται στη βαθμολογία της κατηγορίας, θα εκκινήσει από την 14η θέση.

 

Και σε αυτή την περίπτωση πολλοί αναβάτες έπεσαν εξαιτίας της υγρασίας που υπήρχε σε κάποια σημεία της πίστας. Από αυτούς να αναφέρουμε τους Alex de Angelis (JiR Moto2), Claudio Corti (Italtrans Racing), Yonny Hernandez (Blusens-STX) και Ratthapark Wilairot (Thai Honda Singha-SAG).

 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα από τις Κατατακτήριες Δοκιμές της Moto2 στο Εστορίλ.

Επόμενο άρθρο »

Estoril Live Rossi: Κουράστηκα σήμερα

« Προηγούμενο άρθρο

Estoril Live: Jorge o «βασιλιάς» του Estoril

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα