• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
125cc, Κατατακτήριες: Επικράτηση του Terol
Δεν άφησε περιθώριο στους αντιπάλους του
Νέα 30/04/2011 - 17:26

Ο Nicolas Terol (Bankia Aspar) κυριάρχησε και τις Κατατακτήριες Δοκιμές της κατηγορίας των 125cc στο Εστορίλ, αφού βρέθηκε (και πάλι) στην πρώτη θέση και πήρε την τρίτη pοle position στα τρία Grand Prix που έχουν γίνει ως τώρα.

Μάλιστα η διαφορά από τον δεύτερο Sandro Cortese (Intact-Racing Team Germany) ήταν μεγάλη καθώς έφτασε τα 0.714 δευτερόλεπτα.

 

Στην τρίτη θέση ήταν ο Miguel Oliveira (Team Andalucia Banca Civica), μια έκπληξη θα λέγαμε. Ωστόσο ο 16χρονος οδηγός τρέχει μπροστά στους συμπατριώτες του και αυτό αποτελεί σημαντικό κίνητρο για τον ίδιο. Στην τέταρτη θέση βρέθηκε ο Hector Faubel, ο έτερος αναβάτης της Bankia Aspar, ο οποίος είχε τερματίσει δεύτερος στην κατηγορία στον συγκεκριμένο αγώνα το 2005 και το 2006.

 

Στην πέμπτη θέση των Κατατακτήριων βρέθηκε ο Alberto Moncayo (Team Andalucia Banca Civica) και έκτος ο Johann Zarco (Avant AirAsia Ajo). Πίσω από τον Γάλλο οδηγό, έβδομος δηλαδή, ήταν ο Luis Salom (RW Racing GP) και η διαφορά του από τον πρώτο ήταν περίπου δύο δευτερόλεπτα.

Στην όγδοη θέση βρέθηκε ο Jonas Folger (Red Bull Ajo Motorsport), ένατος ήταν ο Efren Vazquez (Avant AirAsia Ajo) και δέκατος ο Adrian Martin (Bankia Aspar), ο οποίος είχε μια άτυχη στιγμή στην αρχή της διαδικασίας όταν συγκρούστηκε με τον Sarath Kumar (WTR-Ten10 Racing). Αυτό έγινε αιτία να μην μπορέσει να καταταγεί για τον αγώνα ο Kumar.

 

Να σημειώσουμε ότι πολλοί αναβάτες έπεσαν επειδή η πίστα δεν ήταν απολύτως στεγνή και σε κάποια σημεία της είχε υγρασία που επηρέασε τους οδηγούς. Από τα πιο τρομακτικά, αλλά ευτυχώς ανώδυνα, συμβάντα ήταν αυτό του Hiroki Ono (Caretta Technology Forward Team). Ο Οno έπεσε εμπρός από τον Sergio Gadea (Blusens by Paris Hilton Racing) ο οποίος προσπάθησε να τον αποφύγει αλλά τελικά τον χτύπησε με τον ώμο κάτι που προκάλεσε και την πτώση του Gadea. Και οι δύο αναβάτες δεν έπαθαν κάτι σοβαρό.

Τέλος, ανακοινώθηκε ότι ο Alessandro Tonucci (Team Italia FMI), ο οποίος έπεσε στις τρίτες Ελεύθερες Δοκιμές, δεν θα πάρει μέρος στον αγώνα επειδή ο τραυματισμός του δεν επιτρέπει τη συμμετοχή του σε αυτόν.

 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα από τις Κατατακτήριες Δοκιμές της κατηγορίας των 125cc στο Εστορίλ.

Επόμενο άρθρο »

Estoril Live: Φοβερός ο Pedrosa, κέρδισε τη μάχη

« Προηγούμενο άρθρο

Estoril Live Rossi: Κουράστηκα σήμερα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα