• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Estoril Live: Δηλώσεις οδηγών Honda
Simoncelli χαρούμενος, Pedrosa επιφυλακτικός, Stoner δυσκολεύεται
Νέα 29/04/2011 - 21:44

Αποστολή περιοδικό MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης 

 

Ο κυρίαρχος της ημέρας, πρωί και απόγευμα είναι ο Marco Simoncelli:

«Η μέρα πήγε καλά και είμαι χαρούμενος. Ήμουν γρήγορος από το πρωί και με μερικές μικρές αλλαγές κατάφερα να μείνω στην κορυφή και το απόγευμα. Είχα μια μικρή πτώση, αλλά δεν ανησυχώ, γιατί ξέρω ακριβώς τι λάθος έκανα. Πέρυσι ήμουν σε απόσταση αναπνοής από το βάθρο εδώ, φέτος ελπίζω να το βελτιώσω κατά δύο ή τρεις θέσεις».

 

Ο Dani Pedrosa ανησυχεί για το πώς θα αντιδράσει ο ώμος του στη διάρκεια του αγώνα:

«Είναι ο πρώτος αγώνας μετά από μια μεγάλη εγχείρηση, έτσι είναι λογικό να αισθάνομαι μουδιασμένος και καταλαβαίνω ότι με λίγη ακόμη αποθεραπεία αυτό θα εξαφανιστεί. Ο πόνος που αισθάνομαι και μερικές κράμπες οφείλονται στην ένταση στην περιοχή του ώμου. Έκανα το απόγευμα 7 γύρους και αυτό δεν είναι αρκετό για να κάνω μια τελική κρίση για να δω πως θα αισθάνομαι στη διάρκεια του αγώνα. Αν βρέξει αύριο πρέπει να κάνω καλές δοκιμές για να πάρω μια καλή θέση στην εκκίνηση».

 

Ο Casey Stoner με τη σειρά του είπε:

«Για να είμαι ειλικρινής, δεν είμαι πολύ χαρούμενος με το πώς πήγε η μέρα. Είχαμε μερικά θέματα με την μοτοσυκλέτα και μας πήρε αρκετό χρόνο από τις δοκιμές. Δεν βρήκαμε, τελικά, καμία βελτίωση και πρέπει να περιμένουμε αύριο και να ελπίζουμε σε στεγνό, γιατί προς το παρόν δεν είμαστε ευχαριστημένοι με τις ρυθμίσεις. Πρέπει να βελτιωθούμε λίγο στο φρενάρισμα και στο μέσον της στροφής, όπου φαίνεται ότι δυσκολευόμαστε να κάνουμε την μοτοσυκλέτα να στρίψει».

 

Επόμενο άρθρο »

Estoril Live: Ο Rossi χαρούμενος με την 4η θέση

« Προηγούμενο άρθρο

Estoril Live: Κόντρα Rossi – Stoner στα λόγια!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα