• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Προετοιμάζονται στη Honda
Για ένα καλό αποτέλεσμα και στο Εστορίλ
Νέα 26/04/2011 - 16:06

Οι Casey Stoner, Dani Pedrosa και Andrea Dovizioso προετοιμάζονται για τον επόμενο αγώνα και ο καθένας από αυτούς θέλει ένα καλό αποτέλεσμα τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και για την ομάδα της Repsol Honda.

Και οι τρείς αναβάτες έχουν ανέβει στο βάθρο στο παρελθόν, στο συγκεκριμένο Grand Prix. Ο Stoner τρεις φορές, (μάλιστα έχει κερδίσει όταν μετείχε στην κατηγορία των 250cc), o Pedrosa επίσης τρεις φορές ενώ ο Dovizioso τέσσερις φορές. Ας δούμε τι δήλωσαν οι οδηγοί του HRC λίγες ημέρες πριν τον αγώνα.

 

Casey Stoner (φωτογραφία):

«Ήμουν στην Ελβετία, ξεκουράστηκα αρκετά και αισθάνομαι πολύ καλά. Ανυπομονώ για ένα καλό αποτέλεσμα στο Εστορίλ, έπειτα από τον προηγούμενο, δύσκολο αγώνα στη Χερέθ. Το Πορτογαλικό Grand Prix δεν είναι ένα από τα αγαπημένα μου όμως εκεί τα πήγαμε καλά στο παρελθόν. Θέλουμε να πάρουμε βαθμούς και να τα πάμε καλά σε σχέση με τον Lorenzo, ο οποίος ήταν πολύ δυνατός τα προηγούμενα τρία χρόνια.

Πιστεύω ότι η μοτοσυκλέτα μας θα λειτουργήσει καλά σε αυτή την πίστα, καθώς έχει πολλές κλειστές στροφές και μεγάλες ευθείες, και ελπίζω ότι θα βρούμε την πρόσφυση που χρειάζεται για να είμαστε ανταγωνιστικοί».

 

Dani Pedrosa:

«Έκανα ό,τι έπρεπε τις προηγούμενες τρεις εβδομάδες, έπειτα από την εγχείριση και την ανάρρωσή μου, και πλέον ανυπομονώ να βρεθώ πάλι στην μοτοσυκλέτα. Την προηγούμενη εβδομάδα αφαίρεσαν τα ράμματα και δεν ξέρω πώς θα αισθάνομαι στο Εστορίλ, όμως θέλω να δω πως θα πήγαν τα πράγματα και εάν μπορώ να οδηγήσω χωρίς πρόβλημα.

Κάναμε μια καλή αρχή και θέλω να συνεχίσουμε έτσι. Θα προετοιμαστώ όσο καλύτερα γίνεται στις δοκιμές και ελπίζω να είναι καλός ο καιρός, αλλά ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι θα συμβεί με τον Ατλαντικό ωκεανό να είναι τόσο κοντά. Η πίστα απαιτεί έντονο φρενάρισμα και θα είναι σημαντικό να βρούμε την κατάλληλη πρόσφυση για να εκμεταλλευτούμε το πλεονέκτημα που έχουμε στην επιτάχυνση».

 

Andrea Dovizioso:

«Το Εστορίλ είναι μία πίστα στην οποία είχα καλά αποτελέσματα στην καριέρα μου. Έχω έρθει εδώ έχοντας μεγάλο κίνητρο και θέλω να κάνω έναν καλό αγώνα και να δείξω τη δουλειά που έχουμε κάνει στην ομάδα. Πιστεύω ότι θα είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί στο Εστορίλ.

Η πίστα είναι σχετικά αργή και ένα από τα προβλήματα θα είναι πώς να διαχειριστούμε την δύναμη της RC212V. Θα έχουμε τέσσερις διαδικασίες δοκιμών για να ρυθμίσουμε σωστά τη μοτοσυκλέτα και πρέπει να ξεκινήσουμε δυνατά από την πρώτη ημέρα. Χαίρομαι που επιστρέφω στους αγώνες. Το προηγούμενο διάστημα πέρασα χρόνο με την οικογένειά μου, ξεκουράστηκα αλλά και αθλήθηκα για να είμαι έτοιμος».

Επόμενο άρθρο »

Το παρόν και το μέλλον του MotoGP στην ελληνική TV

« Προηγούμενο άρθρο

Δηλώνουν έτοιμοι στη Μοnster Yamaha Tech 3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα